Helhetslösningar

Accelerera din digitala förändringsförmåga med Lemontree

Utveckling, DevOps, testning & validering

Utveckling, DevOps, testning & validering

Vi erbjuder tekniska konsulter, projekt, produkter och helhetsåtaganden som ökar er effektivitet och höjer er kvalitet. Vi driver er digitala transformation.

Vi erbjuder tekniska konsulter, projekt, produkter och helhetsåtaganden som ökar er effektivitet och höjer er kvalitet. Vi driver er digitala transformation.

Våra tjänster

Lemontree – specialister inom utveckling, DevOps och testning för att förbättra din verksamhet

Utveckling

Vi hjälper er med avancerad systemarkitektur, systemintegration och systemutveckling. Med hjälp av våra egenutvecklade produkter och gedigna kunskap stöttar vi genom hela processen.

Devops

Våra konsulter hjälper er att implementera nya arbetssätt som DevOps, CI/CD och ”Shift left”. Vi väljer också rätt verktyg, metoder och tekniker för att införa DevOps och utvecklar, konfigurerar och implementerar lösningar enligt era behov.

Testning & QA

Inom ramen för teknik så har vi omfattande kompetens och verktyg inom exempelvis DevOps, CI/CD och automatisering av utvecklingsflöden. Teknisk testning med tillhörande verktygskompetens. Expertis inom olika testområden som GUI-, API-, E2E och modellbaserad testning.

RPA

Lemontree har mångårig erfarenhet av tekniska verktyg och är specialistpartners med ett flertal företag inom RPA. Exempelvis kan våra konsulter bistå som projektledare och kravställare, RPA-specialister inom verktygsstöd, arkitekter, RPA-utvecklare eller verksamhetsfacilitatorer.

Utbildningar & event

Kvalificerade utbildningar och workshops inom teknikområdet.

Event, Utbildningar och Workshops – Utveckla din kompetens med Lemontree

Lemontree erbjuder event, utbildningar och workshops där du kan lära dig om högaktuella ämnen och träffa kollegor i branschen. Vi erbjuder också kundspecifika utbildningar och workshops på begäran. Du kan alltid titta på tidigare seminarier och webinar för att fördjupa dig inom teknikområdet. Besök vår kalender för mer information om kommande event och utbildningar.

Lemontrees partnerskap med ledande programvaruföretag för optimala lösningar

Gigaspaces
Opentext
PingCAP
Smartbear
Smartbear
Tricentis
UiPath

Testprodukter och mjukvaror för kvalitetssäkring i världsklass

Effektivisera din testning med Lemontrees externa produkter och mjukvaror.

Lemontrees konsulter tar din verksamhet till nästa nivå

Från DevOps lead till testare – vi har rätt kompetens för att hjälpa dig.

Karriärmöjligheter

Lemontree – A great place to work.

Söker du nya utmaningar? Hos oss får du möjlighet att både utveckla och göra skillnad hos våra kunder, vårt samhället och bygga Lemontree som bolag.

Vi erbjuder dig utveckling genom varierande projekt, mycket ansvar, och högt i tak- och självklart stöttar vi dig längst hela vägen. Vill du vara med i vårt gäng och bidra på vår resa?

  • Lemontree-andan: Vi har en stark kultur som bygger på att bra människor gör skillnad och vi söker medarbetare som delar våra värderingar.

  • Vi drivs av att göra skillnad för kunden och samhället, erbjuder variation i projekt, eget ansvar och nära till beslut, samt jobbar som ett lag.

  • Vi erbjuder learning by doing och mycket ansvar från dag ett, samt stöttar genom mentorskap i andan sharing is caring.