Nyheter Grid-Tools utökar sitt partnerskap med Lemontree i Nor...

Grid-Tools utökar sitt partnerskap med Lemontree i Norden

girdtools_logo

Att leverera bättre Quality Applications snabbare och till en lägre kostnad står högt på många CIO:ers agenda idag. Grid Tools lösningar Agile Designer™ och DataMaker™ låter kunderna bygga in kvalitet i deras mjukvara från grunden genom att mappa krav mot tydliga visuella diagram. Utforma den perfekta uppsättningen av testfall, hitta och skapa “rätt” data, länka förväntat resultat till test och data och minska felrapporter med upp till 95 procent.

Med dessa mål i åtanke letade Grid-Tools efter en partner för att hjälpa till att ta Agile Designer™ och DataMaker™ till marknaden i Norden, och valde därför Lemontree.

“Det här är ett viktigt partnerskap för oss. Lemontrees expertis inom test av mjukvara och Quality Management, kombinerat med deras förmåga att leverera till hela regionen, gör dem till en perfekt partner för oss och våra kunder”, säger Andy Gutteridge, Partner Manager på Grid-Tools.

“Lemontree är en lösningsleverantör med omfattande expertis inom test och Quality Management. Genom vårt partnerskap med Grid-Tools kan vi erbjuda en solid lösning baserad på Agile Designer™ och DataMaker™ för att optimera och förenkla test-, data- och Quality Management för våra kunder”, säger Thomas Martinsson, VD och grundare på Lemontree.

Huw Price, Managing Director på Grid-Tools tillägger: “Kombinationen av Lemontrees kunskap och våra innovativa lösningar för Test Case Optimisation och Test Data Management kommer att hjälpa våra nordiska kunder att nå det målet.

För ytterligare information:

Thomas Martinsson, VD och grundare, Lemontree, 0704-401 481

Comments are closed.