• Varför Lemontree?

    “Den goda Lemontree-atmosfären sitter i väggarna”, är ett uttryck som cirkulerar här på Lemontree. Kombinationen av mycket bra kollegor och ledare har gjort Lemontree, utan att överdriva, till en otroligt kul arbetsplats! – Micke, utvecklare

Varför Lemontree?

Varför Lemontree?

Lemontree är ett tillväxtföretag. En framgångsfaktor är vår rekrytering av talanger. Talanger som gör bra saker för Lemontree och våra kunder.

För att vidareutveckla vår starka företagskultur är det avgörande att vi lyckas rekrytera och behålla medarbetare som delar våra värderingar och vår vilja att göra skillnad. Vi prioriterar personliga egenskaper, gemensam värdegrund och prestigelösa lagspelare framför specifik kompetens och erfarenhet utifrån tesen att bra människor gör bra saker. Och bra människor ska göra bra saker på Lemontree. Den principen har utvecklat en Lemontree-anda och är hörnstenen i vår slogan: Skillnaden som gör skillnaden.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta och utvecklas i ett ungt och framgångsrikt företag tillsammans med kunniga och engagerade kollegor, kunder och partners.

Arbeta hos oss

Lemontree är ett innovativt och snabbväxande IT-företag med fokus på kundanpassade helhetslösningar inom informationshantering, test och kvalitet. Lemontree levererar även kvalificerade konsulttjänster med fokus på strategi och informationsteknik. Företagets kunder är främst aktörer inom telekom, offentlig verksamhet, bank och försäkring.

Vårt koncept bygger på tre fundamentala hörnstenar:

  • Fokus på våra kunders konkurrenskraft.
  • Samarbete med ledande produktleverantörer som t ex HP Software, Software Innovation, Grid-Tools, Experitest och Tasktop.
  • Förmågan att attrahera medarbetare av toppklass med spetskompetens inom teknik och marknad.

… och viktigast av allt: skillnaden som gör skillnaden, det där lilla extra som är så svårt att ta på, men som är en integrerad del av vår företagskultur. Viljan och förmågan att alltid anstränga oss utöver det vanliga.

På Lemontree erbjuder vi våra anställda möjligheten att utvecklas i ett ungt och framgångsrikt företag tillsammans med kunniga och engagerade kollegor, kunder och partners.

Vi rekryterar löpande, sök bland våra lediga tjänster eller skicka en spontan ansökan till recruitment@lemontree.se.