Nyheter Lemontree ingår partnersamarbete med Tableau Software

Lemontree ingår partnersamarbete med Tableau Software

Logo_Tableau

Att kunna ta bättre och snabbare affärsbeslut är en utmaning i dag, mycket på grund av den ökande mängden information. Tableaus kraftfulla affärsanalysverktyg hjälper kunder att upptäcka värdefulla insikter genom att snabbt kunna analysera och visualisera sin information.

“Den svenska marknaden spelar en viktig roll i vår europeiska expansion”, säger James Eiloart, Vice President EMEA för Tableau Software. “Tableau fortsätter att göra stora investeringar i Europa. Bolaget har nu mer än 100 anställda i Europa och tusentals kunder och organisationer som använder programvaran. Norden är en viktig bidragsgivare till denna tillväxt och partnerskap med Lemontree kommer att avsevärt öka vår närvaro i regionen.”

Genom avtalet är Lemontree en officiell återförsäljare och leverantör av Tableau Software. Lemontree kommer också att utveckla och anpassa funktionaliteten i programvaran för att matcha de specifika kundbehoven.

“Avtalet med Tableau är ytterligare framsteg för Lemontree som tillhandahåller differentierade lösningar inom Business Intelligence, Visualization och Data Analytics” säger Thomas Martinsson, VD och grundare av Lemontree.

Lemontree är en lösningsleverantör som hjälper företag att effektivisera sin verksamhet genom att digitalisera den verksamhetskritiska informationshanteringen. Detta för att förbättra kundernas lönsamhet.

För ytterligare information:

Thomas Martinsson, CEO, Lemontree, +46 704 401 481, thomas.martinsson@lemontree.se

Comments are closed.