Nyheter Lemontree moderniserar Stockholms stadsbyggnadskontors ...

Lemontree moderniserar Stockholms stadsbyggnadskontors informationshantering

Stockholms stadsbyggnadskontor (SBK) ansvarar för den fysiska planeringen i staden. I detta ingår övergripande planering för bland annat bostäder, arbetsplatser, miljö och trafik. Stadsbyggnadskontoret ansvarar även för bygglovgivning, kartförsörjning och bidrag till handikappanpassning av bostäder. SBK är en fackförvaltning inom Stockholms stad.

Idag använder stadsbyggnadskontoret en lösning för informationshantering som både är omodern och kräver mycket förvaltning. Det är en tidigare version av Public 360° som inte längre möter SBKs behov för framtida utveckling. SBK behöver en lösning som är mer standardiserad, enklare att förvalta och går att utveckla framöver.

Därför väljer SBK en ny lösning för dokument- och ärendehantering baserad den senaste versionen av Public 360°. Nu inleder Lemontree ett omfattande implementationsprojekt med efterföljande support och förvaltning. Lemontrees lösning ger SBK förutsättningar för en mer kostnadseffektiv informationshantering och bättre service till stadens medborgare och anställda.

”Lemontree har levererat det mest lyckade projektet historiskt” Det uttalandet fick vi efter ett omfattande implementationsprojekt av Public 360° på Stockholms stad Trafikkontoret nyligen. Därför känns det otroligt kul att få möjligheten att hjälpa ytterligare en stor förvaltning hos Stockholms stad att utveckla sin verksamhet och skapa nytta, säger Thomas Martinsson, vd och grundare på Lemontree.

För ytterligare information:

Mattias Erneholm, Sales Manager, Lemontree, +46 704 143 700, mattias.erneholm@lemontree.se

Comments are closed.