Nyheter Lemontree och Dassault Systèmes sluter partneravtal om...

Lemontree och Dassault Systèmes sluter partneravtal om EXALEAD

Logo_DassaultSystemes

Genom avtalet är Lemontree en officiell återförsäljare och leverantör av Dassault Systèmes lösningssvit EXALEAD. Lemontree kommer också att utveckla och anpassa funktionaliteten i mjukvaran för att exakt matcha kundens specifika behov.

“Lemontree är en lösningsleverantör som integrerar och automatiserar våra kunders mest verksamhetskritiska affärsprocesser. Genom partnerskapet med Dassault Systèmes erbjuder vi unika lösningar baserat på EXALEAD CloudView® och EXALEAD OneCall® för att transformera stora mängder data till användbar information”, säger Thomas Martinsson, vd och grundare av Lemontree.

EXALEAD® är den ledande plattformen för transformering av strukturerad och ostrukturerad data till användbar information för både passiva datakonsumenter och självsäkra beslutsfattare. I en värld där vi drunknar i information är den här behandlingsprocessen avgörande: den främjar innovationen och förbättrar effektiviteten hos både företag och individer.

EXALEAD® är en plattform för Search Based Applications. Mer än 110 miljoner människor använder EXALEAD CloudView® för att samla in, sortera och analysera enorma datamängder. Med EXALEAD OneCall® tillförs kraftfulla och lättanvända applikationer för t ex kontaktcenter för att erbjuda en gemensam 360 graders vy av data från underliggande system, utan behov för traditionella integrationer via API:er.

“Lemontree är ett företag med stor kompetens och en imponerande kundbas som har det engagemang och den förmåga att tänka utanför ramarna som krävs för att vara en ledare i att skapa nästa generations lösningar. Vi är glada över att Lemontree ser EXALEAD som en central pusselbit i framtidens system för informationshantering”, säger Ulf Arvehed, ansvarig för partnersamarbeten vid Dassault Systèmes i Norden.

För ytterligare information:
Thomas Martinsson, CEO och grundare på Lemontree, 0704-401 481

Comments are closed.