• Lemontree Morning - Säkerställa test av den mobila kanalen 12 maj

Lemontree = Speed + Quality Lemontree Event 2019 Säkerställa test av den mobila kanalen 12 maj

Kommer ni ihåg när alla skulle ha en webbplats som var snygg och på sin höjd visade öppettiderna? Det få anade då var att webbplatserna snabbt skulle bli den viktigaste affärskanalen. På bara några år har mobila appar tagit över som kanal. Utvecklingen går bara snabbare och snabbare och kunderna har dessutom inget tålamod längre! De väljer snabbt en konkurrent om något inte skulle fungera, tar för långt tid eller är för krångligt.

Det räcker det inte längre att bara ha koll på innehållet. Att allt måste fungera felfritt är en förutsättning, att känna till hur kunderna använder appen och hur de navigerar är en självklarhet. Att inte fresta på kundernas tålamod genom långsamma aktiviteter bör vara en ren självbevarelsedrift.

Under den här föreläsningen kommer vi visa hur man möjliggör att mobila appar kvalitetssäkras på samma sätt som övriga affärskritiska tjänster i ett företag. Från krav på funktion och prestanda till övervakning hur appen verkligen används i produktion!

Föreläsare är Magnus Nilsson som har mångårig erfarenhet av verksamhetskritiska lösningar inom kvalitetshantering.

Tid: den 12 maj 2015, kl 8.00-9.00 (frukost från 7.30)
Plats: Lemontree, Arenavägen 55 (T-bana Globen) Johanneshov

För frågor och mer information kontakta christine.sandmark@lemontree.se eller ring 070-751 69 08. Vi kan också gärna komma till ert företag och håller denna föreläsning på svenska eller engelska. Kontakta oss för ett förslag!