• Kort om Lemontree

    Skillnaden som gör skillnaden
Lemontree = Speed + Quality Kort om Lemontree
  • Kontor i Stockholm
  • Cirka 50 anställda
  • Omsättning 2021: ca 65 miljoner SEK
  • Grundades 1999
  • Kunder främst inom telekom, försäkring, life science, bank & finans
  • Styrelsens säte är Stockholm
  • Organisationsnummer: 556641-0337

 

Affärsidé

Lemontree automatiserar processer som gör att våra kunder både kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Vi hjälper våra kunder att nå resultat genom att förenkla det som är svårt och ta bort det som tar tid. Lemontrees framgång är starkt förknippad med vår kompetens och förmåga att skapa färdiga lösningar baserade på ledande produkter från våra partners. Lemontrees kunder finns främst bland teleoperatörer, bank och finans samt försäkring i Sverige och Norge.

Vårt varumärke är viljan och förmågan att anstränga oss utöver det vanliga. Vårt snabbt ökande antal kunder och personal är beviset för att vår blandning av strategi, teknik och engagemang är skillnaden som gör skillnaden.

 

Värderingar

Engagemang

“Vi är engagerade och tar ett personligt ansvar för både våra kunders och Lemontrees framgång. Vårt engagemang kommer från ett behov av att göra en skillnad då det ger våra insatser en större mening. Det har skapat en företagskultur som utvecklar och bekräftar oss som både företag och individer, såväl på arbetet som privat. Vårt engagemang kännetecknas av vår förmåga att värdera vad som är viktigt och snabbt vidta och slutföra de åtgärder som krävs. Vi ser och tar tillvara möjligheter och har alltid en växel till att lägga i.”

Integritet

“Vi håller vad vi lovar. Våra kunder och medarbetare kan alltid lita på att det vi säger blir gjort, med hög professionalism och hög standard. Vi antar gärna djärva utmaningar men ser till att leverera när ridån går upp. Vår integritet motiveras av att vi mår bra av att göra det som är rätt, med hänsyn till allas perspektiv. Vår integritet kännetecknas av rak och uppriktig kommunikation och ett prestigelöst arbete för att nå våra gemensamma mål.”

Resultat

“Vi förstår våra kunders verksamhet och utmaningar och motiveras av att leverera lösningar som ger resultat och gör en skillnad. Vi försäkrar oss om att vi förstår ett problem innan vi försöker lösa det och är ödmjuka inför att det inte alltid är självklart. Vi har en grundinställning att allt är möjligt och löser proaktivt hinder på vägen. Vi strävar inte efter perfekta lösningar utan efter perfekta resultat och söker löpande efter möjligheter att förenkla och förbättra. Nöjda kunder ska vi förtjäna genom enastående resultat, inte genom påtvingade beroenden.”