Vad skiljer Lemontree från andra arbetsplatser?
Vi har en väldigt trevlig arbetsmiljö. Lemontree satsar och lyssnar till sina anställda om deras önskemål och karriärdrömmar. Det finns en stark vi-känsla och jag känner att jag bidrar till framgången, sen är kollegorna toppen förstås!

Vad är den största utmaningen med ditt jobb?
Att finna kreativa lösningar till problem som uppstår. När kritiska situationer uppstår, vilket det ofta gör, är utmaningen för mig som projektledare att vara lyhörd för kundens behov och även se till att projektteamet levererar över förväntningarna.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?
Mina dagar består av möten, e-post och uppföljning. Mötena är av olika karaktär och oftast handlar det om kreativa möten där vi samarbetar inom teamet för att få saker gjorda. Andra möten kan handla om att ta beslut, rapportering eller information, jag både håller i möten och är deltagare. En bra dag för mig är när projektet eller delar av projektet har gått i mål, då går jag hem med ett stort leende och en lugn och skön känsla.

Vad gjorde du innan du började på Lemontree?
Jag arbetade på ett telekom bolag som levererade VAS tjänster till operatörer. Bolaget var globalt och jag arbetade en hel del utomlands. Under 5 år bodde jag i Singapore och hade ansvar för våra asiatiska kunders leveranser.

Vad arbetar du med just nu?
Jag är projektledare på ett servicebolag. Bolaget är globalt och projektet jag leder är nordiskt vilket betyder att jag har projektdeltagare i Finland, Norge, Danmark och Sverige. Projektet ska införa en ny gemensam kommunikationslösning för de nordiska länderna. Tidigare har länderna arbetat väldigt isolerat så det är nytt vilket är roligt och utmanande.