Vad är det roligaste med ditt jobb?
Mitt arbete är väldigt varierande! Genom att utveckla Lemontrees lösningar får jag ta mycket ansvar för att lösa de komplexa problem som dyker upp. Vi är ett bra team som blir fler och fler och vi utvecklas tillsammans.

Vad är den största utmaningen med ditt jobb?
Den största utmaningen med mitt arbete är att varje system som vi implementerar stöd för är inte den andra lik. Det blir många nya problem att lösa men jag märker hur jag själv utvecklas med utmaningen.

Vad gjorde du innan du började på Lemontree?
Jag kom direkt från universitetet till Lemontree. Jag läste till civilingenjör i norrköping.

Hur har Lemontrees arbetssätt och organisation hjälpt dig att snabbt “komma in i” arbetet som nyutexaminerad?
Som nyutexaminerad visste jag inte vad som väntade och förväntades av mig. På Lemontree möttes jag av en bra stämning och det var lätt att komma in i gemenskapen. Jag var snabbt ute på uppdrag och fick den hjälp jag behövde för att lära mig arbetet och sammanhållningen är väldigt bra på Lemontree, alla hjälps åt!

Vad arbetar du med just nu?
Idag arbetar jag på TeliaSoneras TAC, Test Automation Center som utvecklare.

Vad skiljer Lemontree från andra arbetsplatser?
Lemontree skiljer sig från andra IT-bolag genom att vara en lösningsleverantör och inte ett renodlat konsultbolag. Som utvecklare ger det mig möjligheten att utveckla kompetensen mot de lösningar som Lemontree levererar.

Jag har ett stort teknikintresse! Jag har alltid varit intresserad av naturvetenskap, programmering och problemlösning så IT-branschen passar mig bra.