Nyheter Ny medarbetare – Gustaf Holmer

Ny medarbetare – Gustaf Holmer

Välkommen till Lemontree Gustaf! Berätta lite om din bakgrund, vad har du gjort tidigare i ditt studie- och arbetsliv? 

Att bli IT-konsult är nog något som varit oundvikligt att jag skulle bli då mitt första riktiga jobb efter gymnasiet var som bemanningskonsult inom en mängd olika serviceroller. När jag började studera till personalvetare på Stockholms universitet kände jag att IT var något jag ville syssla med, vilket ledde till att jag också började gå kurser inom data- och systemvetenskap. Detta kom att resultera i att jag till slut sommaren 2021 hade två kandidatexamen i handen. 

Innan jag började på Lemontree frilansade min tvillingbror och jag tillsammans där vi utvecklade en mobilapp för ett tyskt företag. Under denna tid passade vi även på att resa runt och bo längre perioder i Berlin och Lissabon. 

Hur beskriver du dig själv som person? 

Att beskriva sig själv är svårt, men jag skulle beskriva mig som en social optimistisk person. Framförallt tycker jag det är kul med nya människor, miljöer och upplevelser. Sedan gillar jag också rutiner i vardagen. 

Vad intresserar dig mest just nu inom ditt yrkesliv?   

Just nu är jag intresserad av att lära mig mer om DevOps och fullstack-utveckling 

Vad gillar du att göra på fritiden?

När jag inte sitter och programmerar så gillar jag att umgås med mina vänner, gärna över en middag jag själv lagat eller grillat. Jag har även ett stort intresse för populärkultur, så filmer och böcker är något jag konsumerar och gärna pratar om. 

Vilken är din favoritlåt?

Min favoritlåt är ”Sthlm Skyline” av Markus Krunegård. Sångtexten är väl lite nostalgiskt sorglig, men den påminner alltid mig om ljusa varma svenska sommarnätter i Stockholm. 

Har du någon dold talang?

Jag har en förmåga att hitta till häftiga event eller liknande som händer i städer jag är i. 

 

Comments are closed.