Nyheter Ny medarbetare – Isabella Nyman

Ny medarbetare – Isabella Nyman

Välkommen Isabella! Berätta lite om dig själv, vad har du gjort  innan du började på Lemontree?

Tack! Vad roligt att äntligen vara här! Jag har under de senaste tre åren jobbat som projektledare på en PR och event-byrå. Jag har haft ett stort fokus på produktion och sälj, men inom en helt annan bransch, så detta ska bli jättespännande! Jag hoppas att jag med mina tidigare erfarenheter kommer kunna tillföra något nytt till Lemontree och bli en brygga mellan marknad, event och sälj.

Vi räknar med att våra kunder kommer träffa dig framöver – vad kommer du göra hos oss?

Jag kommer att arbeta med försäljning samt att vårda och förstärka våra kundrelationer.

Vad ser du fram emot mest?

Just nu ser jag mest fram emot att få komma igång. Det känns som att det finns mycket att sätta tänderna i, vilket är jätteroligt! Sen verkar det vara ett trevligt arbetsklimat med många härliga kollegor och roliga aktiviteter. Det ska bli roligt att bli en del av citronfamiljen helt enkelt!

Slutligen, berätta lite om dig själv som person.

Jag är en aktiv person som gillar att hålla igång, det kan kanske förklaras med att jag tidigare är utbildad dansare på Balettakademien i Stockholm, och bodde och dansade under en längre period i New York.

Dansskorna ligger numera på hyllan, men jag har fortfarande ett väldigt stort intresse och går mer än gärna och ser på föreställningar när jag kan.

Jag kommer ursprungligen från Värmland men har tyvärr tappat nästan all dialekt, och trots att jag bott där nästan hela mitt liv, hade jag fram tills i somras aldrig sett en älg.

Varmt välkommen! Det ska verkligen bli roligt att arbeta ihop framöver!

För fler lediga tjänster – om du vill bli kollega med oss: http://jobb.lemontree.se/

Comments are closed.