Nyheter Ny medarbetare – Kenneth-Javier Ortigoza

Ny medarbetare – Kenneth-Javier Ortigoza

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej och varmt välkommen till Lemontree!

Vad kommer du att göra hos oss och vad är din roll?

Jag kommer att arbeta som konsult inom Life Science. Jag ska testa att jobba produktionsnära IT med RPA som junior.

Berätta lite om din bakgrund, vad har du gjort tidigare inom test och kvalitetssäkring och IT?

Jag har jobbat som Fullstack Syststem Utvecklare och har gått en utbildning som .Net-utvecklare och även lärt mig lite alltmöjligt inom IT som Applikationsutveckling och om hur människor interagerar med mjukvara. Jag har även jobbat som testare av mjukvara och hårdvara där jag hittade eventuella fel, var mjukvaran kunde förbättras och göras mer anpassad till verkliga scenarios. Jag fokuserade främst på att vara lösningsorienterad och att hitta praktiska lösningar utifrån användarnas perspektiv.

Vad intresserar dig mest inom området just nu?

Just nu är jag peppad på att lära mig att automatisera repetitiva handlingar även om det har intresserat mig länge. Att få hjälpa till inom Life Science känns inspirerande och givande!

Vad intresserar dig mest just nu inom området för din profession? 

Att hjälpa till att lösa flaskhalsarna som Life Science kan ha, och att försöka bidra med min kunskap, lära mig och försöka bidra till utvecklingen genom nytänkande och effektivisering.

Vi är såklart intresserade av dig som person också. Har du några hobbies eller intressen du vill berätta om?

Jag gillar att lära mig om vetenskap och dess framgångar speciellt om astrofysik, kvantfysik, djur och natur samt om filosofi. Jag tycker även om att laga nya maträtter, umgås med familj och vänner samt att resa till olika delar av världen, vandra, klättra, dyka och att lära mig om historia, kultur, musik och teknik. Jag vill även hjälpa till att göra skillnad.

Vad tycker du är roligast inom ditt arbetsområde?

Att IT etablissemanget inom Life Science har gått framåt och jag tycker att det vore spännande och givande dessutom få vara en del av att driva den utvecklingen vidare framåt.

Vad ser du fram emot mest kommande året

Att växa som person, lära mig mer om RPA, Life Science och att få se resultat på framgång.

Comments are closed.