Nyheter Ny medarbetare – Wondirad Wudie

Ny medarbetare – Wondirad Wudie

Vi hälsar vår nya medarbetare Wondirad Wudie varmt välkommen till teamet på Lemontree!

Vi passade på att ställa några frågor under hans första dag.

Välkommen till Lemontree, Wondirad! Berätta lite om din bakgrund, vad har du gjort tidigare i ditt studie- och arbetsliv?

Tack! Det känns rätt och spännande att vara här på Lemontree. Jag kommer närmast från AFRY där jag jobbade som teknisk testkonsult. Tidigare har jag jobbat som utvecklare i många år. Uppdragen varierade från utveckling av nya system till förvaltning/vidareutveckling av kundens befintliga system. Har läst Datavetenskap på Blekinge Tekniska Högskolan, Kvalitetssäkring och Test inom IT på Teknikhögskolan i Stockholm.

Spännande! Vad har du gjort tidigare inom test och kvalitetssäkring?

Jag har jobbat med API- och integrationstester inom bank och försäkring de senaste två åren. Arbetet inkluderade att utveckla och underhålla automatiserade regressionstester.

Vad intresserar dig mest inom området just nu?

Vill gärna jobba med E2E automatiserade tester. Lära mig bygga ett testautomatiseringramverk från grunden och att jobba med enhetstester, CI/CD, DevOps osv.

Hur skulle du beskriva dig själv som person?

En glad och social person med en passion för att lära mig nya saker. Delar gärna mina kunskaper med andra och lära av dem i gengäld.

Vi är såklart intresserade av dig som person också. Har du några hobbies eller intressen du vill berätta om?

Jag är sportintresserad, numera som konsument och kollar gärna fotboll på TV. Just nu är det Champions League-säsong då blir det en hel del TV-tittande tyvärr 😊. Under sommaren gillar jag att åka min hoj ute på kurviga vägar. Jag njuter av friheten, att vara ett med vinden ”gone with the wind”. Dokumentärfilmer och faktaböcker är andra intressen.

Comments are closed.