Nyheter Petra Förnell ny vd på Lemontree

Petra Förnell ny vd på Lemontree

Petra Förnell är utsedd till ny vd på Lemontree. Hon tillträder den 1 januari 2015 och efterträder Thomas Martinsson som är grundare till Lemontree och har varit vd under 14 år.

Petra har ingått i Lemontrees ledningsgrupp sedan 2012 då hon kom till bolaget från Logica där hon var Commercial Director.

Thomas Martinsson har bestämt sig för att lämna vd-rollen för att från en aktiv roll i styrelsen kunna fokusera på den strategiska utvecklingen av företaget. ”För mig är det viktigt att helhjärtat kunna fokusera på den strategiska utvecklingen av Lemontrees position och affär. Petra är en fantastisk ledare som delar min vision och mina värderingar och är mitt och styrelsens självklara val till efterträdare. Det är med fullt förtroende, stor trygghet och glädje jag lämnar över ledarskapet till henne, säger Thomas Martinsson, grundare och avgående vd för Lemontree.

”Vi står inför spännande utmaningar och jag ser fram mot att fortsätta att utveckla bolaget tillsammans med styrelsen och Lemontrees fantastiska medarbetare”, säger Petra Förnell, tillträdande vd på Lemontree.

För ytterligare information:

Thomas Martinsson, vd & grundare +46 704 401 481, thomas.martinsson@lemontree.se

Petra Förnell, tillträdande vd, +46 705 183 422  petra.fornell@lemontree.se

Comments are closed.