• Red Hat

    OpenShift

Red Hat

Att dagens IT-värld utvecklas snabbt är ingen nyhet, och vi vet att det ställer högre krav än någonsin på verksamheters IT-infrastruktur. Att ha rätt metoder och produkter blir avgörande för att kunna framtidssäkra sina IT miljöer, men det stora utbudet av produkter och lösningar gör att det kan vara svårt för företag att välja rätt komponenter för sin infrastruktur.  För att göra rätt val krävs hög kompetens och bred kunnighet.

Allt visar på att framtidens IT-infrastruktur är en hybrid med lösningar som effektivt sammankopplar det egna data-centret med molnet.

Det finns ingen molnleverantör eller lokal miljö som kan täcka alla era behov, och allt för ofta kan egna lösningar begränsa era val och anpassningsförmåga i framtiden.  För att möjliggöra förändringar i framtiden utan kostsamma ombyggnader bör er hybridlösning byggas på open source. Era verksamhets- utvecklings- och säkerhetsteam kan då bygga och hantera en sammanhållande plattform som fungerar på virtuella maskiner, privata moln och offentliga moln.

Red Hat OpenShift är en världsledande Kubernetes-plattform som möjliggör en molnliknande upplevelse överallt där den används. Oavsett om det är i molnet, on-premise eller en hybrid mellan de båda så ger Red Hat OpenShift dig möjligheten att välja var du bygger, distribuerar och kör applikationer genom en konsekvent upplevelse för användaren.

Red Hat OpenShifts full-stack automated operations och self-service provisioning gör det möjligt att flytta idéer från utveckling till produktion och gör att utvecklare kan arbeta mer effektivt inom sina team.

 

 

 

 

 

 

Konsekvent över alla infrastrukturer

Red Hat OpenShift tillhandahåller en applikationsplattform för hantering av befintliga, moderniserade och molnbaserade applikationer som körs på alla moln med ett gemensamt gränssnitt över alla infrastrukturer för att ge både utvecklare och driftteam en gemensam överblick i hur applikationer paketeras, distribueras och hanteras. Detta gör att du kan köra applikationer där det är mest meningsfullt, utan att skapa olika operativa modeller på grund av host environments.

Arbeta med traditionella, moderniserade och molnbaserade applikationer

Stödjer de mest krävande arbetsteknologierna inklusive AI/ML, Java, dataanalys, databaser etc. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren utvecklare, stödjer Red Hats portfölj med utvecklarverktyg resan till molnbaserad och låter varje utvecklare börja på den nivå de befinner sig på.

Distribuera applikationer närmare dina användare och data

Få snabbare datadrivna resultat och bättre applikationsupplevelser var som helst – även på dina mest avlägsna platser – med Red Hat OpenShift och minska din operativa risk genom att shifting security left och automatisera DevSecOps, använda inbyggda policymallar för att upprätthålla bästa praxis för säkerhet och konfiguration och skydda applikationerna under körning.

 

Se Lemontrees film om Red Hat OpenShift