• Utsedd till årets Lemontreeare

Sitemap Utsedd till årets Lemontreeare

Carl-Johan Ahde

Carl-Johan Ahde, Sales Manager på Lemontree

Motivering till utmärkelsen – Årets Lemontreeare:
En snabbväxande organisation i en bransch under ständig förändring där flexibilitet och vilja att hugga i där det behövs och mod att gå utanför sin komfortson är värdefulla tillgångar. Integritet och en vilja och förmåga att alltid göra sitt bästa, ta initiativ och inte vänta på att någon annan tar det, ett brinnande intresse och förmåga att bidra till nöjda kunder och medarbetare är ytterligare skillnader som gör skillnaden.

Priset “Årets Lemontreeare” går till en person som prövat de flesta roller på Lemontree och har ett känsloregister som pendlar mellan skratt och tårar, grundat i en passion för vad han gör, som vi på Lemontree beundrar. Oavsett vilken roll han haft har han alltid jobbat med sälj i någon form och byggt upp flera av våra kunder som samtliga fortfarande är nöjda kunder till Lemontree.

Varför började du på Lemontree, Carl-Johan?
Jag började jobba på Lemontree för sju år sedan och minns att jag slogs av att det var ett litet, flexibelt och framåtsträvande företag som verkligen vill åstadkomma saker här i världen. Där ville jag vara med!

Nu vill jag påstå att Lemontree är blandningen av det lilla och flexibla som är öppen för nya möjligheter och utmaningar, samtidigt som det är tillräckligt stort för att klara av att erbjuda variation och personlig utveckling för sina medarbetare. Här finns chansen att prova nytt och att utvecklas över tiden.