Mobile Device Cloud

Vårt koncept och erbjudande för Mobile Device Cloud ger möjligheten att centralisera hanteringen av både mobiler och pads i din organisation, så att den blir mer effektiv och tillgänglig både för manuella testare såväl som för testautomatisering.

Känner du igen dig i situationen att du undrar vem som har Androidenheten eller iOS enheten hemma på sitt skrivbord en måndag när du behöver testa? Eller ligger den på kontoret och du jobbar själv hemma idag? Det här är både frustrerande, ineffektivt och skapar ledtider. Vi hjälper dig att hantera detta så att du alltid har tillgång till riktiga enheter som du behöver för att testa, via ett enkelt webbgränssnitt.

Vad är Mobile Device Cloud?

Lemontrees Mobile Device Cloud är ett färdigpaketerat koncept och tjänst som centraliserar hanteringen av mobila enheter för testning av appar. Tjänsten erbjuder:

Effektivare resursanvändning

Alla team inom organisationen delar på enheterna, vilket minskar behovet av att varje team köper in egna enheter.

Enkel åtkomst

Enheterna kan bokas och nås på distans, vilket underlättar för team som arbetar remote.

Experthantering

Lemontree tar hand om underhåll och uppdateringar av enheterna, vilket frigör tid för utvecklingsteamen.

Stöd för olika testtyper

Tjänsten stödjer både manuella tester, automatiserade tester och prestandatester.

Lemontrees Mobile Device Cloud bygger på OpenText Digital Lab och UFT Mobile, och Lemontree erbjuder även onboarding, dokumentation, utbildning samt teknisk support och hjälp med testutveckling.

Vad kan Lemontree erbjuda?

Lemontree har arbetat med hantering av fysiska enheter under många år i flera former, både för manuell testning och testautomatisering, Android och iOS, mobiler och pads. Vi har lång erfarenhet av att driva införandeprojekt och tjänstelvereanser samt den erfarenhet som krävs för att underhålla infrastrukturen. Vi vet vilka strategier som underlättar underhållet över tid och vi är pragmatiska problemlösare med kompetenser inom både produktutveckling och testning.

Mobile Device Cloud utökas med stöd för nya operativ och mobiler fortlöpande så att du får tillgång till just de enheter som du behöver testa. Med hjälp av OpenText UFT One så möjliggör vi även automatisering driven med hjälp av AI så att du slipper krånglig objektigenkänning utan kan förenkla skapandet av dina automatiserade testscript.

Expert utveckling och test

Johan Klintholm

Johan Klintholm är mjukvaruutvecklare, testautomatiseringsutvecklare, verktygsarkitekt och säkerhetsexpert med nära 30 års erfarenhet inom branschen och brinner för att hitta och bygga effektiva lösningar. Han brukar också föreläsa inom testautomatisering på olika branschevents.

Kontakta oss för konsultation eller frågor rörande Testkoncept

Har du frågor eller behöver hjälp med implementeringen av det nya finansiella regelverket från EU? Tveka inte att höra av dig till oss. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Vi finns här för att hjälpa dig att ta nästa steg i din digitala utveckling.

Vanliga frågor & svar om Mobile Device Cloud

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får från våra kunder. Vi har samlat information och lösningar på olika ämnen och problem som kan uppstå. Oavsett om det gäller tekniska frågor, produktinformation eller allmänna funderingar, så finns vi här för att hjälpa dig.

Hittar du inte svar på din fråga?
Vi har problem med att våra automatiserade tester inte fungerar på fysiska enheter. Kan ni hjälpa oss?2024-05-17T13:46:06+02:00

Absolut! Lemontree erbjuder teknisk support och expertis inom testautomatisering. Automatiserade tester råkar vara en av våra bästa grenar och vi kan hjälpa er att felsöka problemen och se till att era automatiserade tester fungerar smidigt på alla enheter i molnet, samt hjälpa till att bygga en hållbar lösning som fungerar över tid.

Jag är ingen expert på att hantera olika enheter och operativsystem. Hur kan ni hjälpa mig?2024-05-17T13:45:40+02:00

Lemontree har experter som hanterar alla enheter och operativsystem i molnet. Vi ser till att allt är uppdaterat och fungerar som det ska, så att du kan fokusera på att testa dina appar. Skönt va?

Vi har en äldre Huawei-modell som vi behöver felsöka på. Hur gör vi det enklast?2024-05-17T13:45:06+02:00

Lemontrees Mobile Device Cloud gör det möjligt att centralisera alla era enheter, inklusive äldre modeller. Du kan enkelt hitta och boka den Huawei-telefon du behöver och felsöka problemet direkt i tjänsten.

Vårt team behöver testa en ny funktion på både iOS och Android. Måste mitt team köpa in flera enheter?2024-05-17T13:44:40+02:00

Nej, med Lemontrees Mobile Device Cloud får ni tillgång till ett brett utbud av både fysiska och simulerade enheter. Ni kan enkelt boka de enheter ni behöver för era tester, vilket sparar både pengar och resurser. Vi hanterar det här centralt i organisationen mellan teamen.