• Vertica – Big Data Analysplattform från HP

Vad?

Lemontree är återförsäljare HP Vertica, en lösning för avancerad analys av stora datamängder med enastående snabbhet och skalbarhet.

Varför?

Med dagens ofantligt stora informationsmängder som produceras maskinellt, i sociala medier och på andra håll, växer behovet ständigt hos företag och myndigheter att kunna göra viktiga analyser med kortast möjliga ledtider.

Existerande BI/datavaruhus klarar i många fall inte att tillhandahålla information med den snabbhet och flexibilitet som dagens moderna företag/myndigheter kräver.

Lösningarna har också problem att hantera skalbarhet i takt med att informationsmängden ökar.

Med HP Vertica öppnas helt nya möjligheter för att snabbt ta fram avancerade analyser av stora datamängder till en rimlig kostnad. Produkten är byggd för att vara skalbar och körs på standardhårdvara och operativsystem (Linux) i din egen miljö eller som en molntjänst (SaaS). Produkten använder ett optimerat lagringsformat som ger väsentligt snabbare sökningar i stora datamängder och samtidigt optimerar utnyttjandet av lagringsutrymme.

Hur?

Lemontree implementerar kundspecifika lösningar med HP Vertica för ditt speciella behov. Vi har tagit fram ett speciellt erbjudande för modernisering/komplettering av ditt datavaruhus.

Lemontree implementerar kundspecifika lösningar med HP Vertica för ditt speciella behov. Vi har tagit fram ett speciellt erbjudande för modernisering eller komplettering av ditt datavaruhus.

Vi kan leverera lösningar på Vertica-plattformen som molntjänst (SaaS) , i er miljö eller i en kombination av dessa.

Vår implementeringsprocess garanterar att alla moment som analys, implementering, test, utbildning och förvaltning av lösningen blir uppmärksammade.

Vi har en servicedesk tillgänglig för våra kunder som snabbt svarar på frågor och bistår med tips.