Branscher vi är verksamma inom

Olika branscher har olika utmaningar och kravställningar. Vi har gedigen erfarenhet av att arbeta inom branscher som exempelvis Bank, Försäkring, Finans, Life Science, Telekom, Retail, Tillverkningsindustri och Offentlig sektor. Genom vår kompetens och erfarenhet av både helhetslösningar och konsulttjänster kan vi erbjuda branschspecifik kunskap och expertis till våra kunder, vilket gör det möjligt för oss att leverera skräddarsydda lösningar som möter specifika behov och utmaningar inom varje enskild bransch. Vi har kompetensen och produkterna som kan hjälpa er, oavsett bransch, att effektivisera era IT-projekt och driva framgångsrika och framtidssäkrade digitala transformationer. Nedan har vi beskrivit några av de branscher med specifika regulatoriska krav och med väldigt nischade behov avseende teknikval och funktionalitet.

Bank, finans & försäkring

Lemontree är en erfaren partner inom finans och försäkringar som erbjuder högkvalitativa lösningar och expertis inom regelverk som Basel, Mifid och PSD2, samt helhetslösningar inom utveckling och DevOps.

Life Science

Lemontree erbjuder helhetslösningar inom Life Science, inklusive kvalitetssäkring, validering, testautomatisering och projektledning, med lång erfarenhet och bred expertis inom området.

Telekom

Lemontree har sedan starten 1999 varit verksamma inom telekom. Man kan säga att vi har vårt ursprung därifrån. Vi insåg tidigt att mycket arbete var manuellt och att det fanns mycket att göra, men vi ville inte göra jobbet bara för sakens skull, vi ville göra en skillnad.

Detaljhandel/Retail

Våra beprövade tjänster omfattar allt från ramverk för testning och snabba lösningar för hantering av stora datamängder till testning av mobila enheter och stödfunktioner för organisationer genom att ta ansvar för hela utvecklingsprojekt och erbjuda testning som tjänst.

Read our white papers & compendium

Would you like to delve deeper into test automation, DevOps, or mobile testing? Feel free to download our whitepapers and compendiums.