Effektivisera utvecklingsprocessen

Väl implementerad gör DevOps det möjligt att korta ner tiden från utveckling och ut till produktionsmiljön väsentligt, så kortare time to market. Det innebär också att kompletta miljöer kan skapas automatiskt och att gränserna mellan drift och utveckling suddas ut. Genom en virtuell plattform kan en testmiljö skapas på minuter med både applikation och databas.

Med metoden på plats tillsammans med rätt verktyg kan du öka din digitala förändringstakt rejält. Rätt genomfört är det också möjligt att sänka kostnaderna, inte minst för drift.

Tjänster

Kontakta oss för konsultation eller frågor inom DevOps och utveckling

Har du frågor eller behöver hjälp med dina projekt inom DevOps och utveckling? Tveka inte att höra av dig till oss. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Vi finns här för att hjälpa dig att ta nästa steg i din digitala utveckling.

Våra Devops-tjänster

Lär dig om fördelarna med moln-arkitektur och automatisering för att effektivisera IT-infrastrukturen. Våra experter kan hjälpa dig att utvärdera och implementera molnbaserade lösningar, inklusive migrering av befintliga applikationer och data. Upptäck fördelarna med DevSecOps, där säkerhetsaspekter integreras tidigt i utvecklingsprocessen för att bygga säkrare produkter. Genom Cloud Enablement kan du dra nytta av molnteknologins skalbarhet och flexibilitet. Automatisering av infrastrukturen som kod och implementering av CI/CD-processer kan effektivisera utveckling och hantering av IT-infrastruktur. Utforska Kubernetes och Red Hat OpenShift för att orkestrera och hantera containeriserade applikationer. Slutligen, använd Red Hat Ansible för att automatisera och hantera IT-tjänster på ett enkelt och effektivt sätt.

Cloud-arkitektur

Cloud-arkitektur är processen att designa och implementera en IT-infrastruktur i molnet som är skalbar, säker, pålitlig och kostnadseffektiv. Det handlar om att definiera och skapa en plan för hur applikationer, data och system ska integreras i molnet för att uppnå bästa möjliga prestanda och tillgänglighet.

DevSecOps

DevSecOps (utveckling-säkerhet-drift) är en metodik som innebär att säkerhetsaspekter integreras tidigt i utvecklingsprocessen för mjukvara, med målet att uppnå säkrare och mer pålitliga slutprodukter.

Cloud Enablement

Cloud Enablement är processen att underlätta och förbereda övergången av en verksamhet eller ett företag till molnbaserade lösningar. Det handlar om att göra det möjligt för företag att utnyttja fördelarna med molnteknologi, som skalbarhet, tillgänglighet, flexibilitet och kostnadseffektivitet.

CI/CD

CI / CD

CI/CD automatiserar utvecklings-, test- och distributionsprocesser för snabb och pålitlig applikationsleverans, vilket minskar felrisken och ökar produktiviteten. Fördelarna inkluderar högre distributionsfrekvens, minskad risk, lägre kostnader och snabbare återkoppling till utvecklare.

Container Services

Container Services

Automatisera och optimera containerhantering med Kubernetes, Red Hat OpenShift och Ansible för effektiv applikationsutveckling och IT-hantering. Med Kubernetes kan ni orkestrera och hantera containeriserade applikationer, medan Red Hat OpenShift erbjuder en flexibel molnplattform för att bygga och distribuera applikationer över molnet.

Site Reliability Engineering

SRE är ett tillvägagångssätt inom mjukvaruutveckling för IT-drift som utvecklats av Google. Det använder mjukvara för att automatisera driftuppgifter och skapa skalbara programvarusystem. En Site Reliability Engineer är en unik roll som kombinerar utvecklingsteam och driftteam.

Våra konsulter

Vi finns inom hela DevOps-cykeln med konsulter inom utveckling, test och verktygsstöd. Vi erbjuder konsulter som DevOps leads, projektledare, utvecklare, testare och arkitekter.

Lemontree har omfattande kompetens och verktyg inom DevOps, CI/CD och automatisering av utvecklingsflöden, utöver dessa tjänster så är vi även partners med flera verktygsleverantörer för att kunna erbjuda lösningar där ni själva inte har tekniken på plats.

Läs våra white papers & kompendium

Vill du fördjupa dig inom testautomatisering, DevOps eller mobiltester? Välkommen att ladda ner våra whitepapers och kompendium.