Effektivisera utvecklingsprocessen

Inom mjukvarutestning finns det många olika testtekniker som man kan angripa sin testning med när man kvalitetssäkrar sina applikationer. Varje teknik fokuserar på en delmängd av testningen och är en del av helheten för att bidra med att säkerställa att allt fungerar som det ska ur olika perspektiv. Man kan använda dessa tekniker olika mycket, vilket är en del av både sin teststrategi och riskhantering. Det gäller att använda sig av och fokusera på det som ger faktiskt värde när det kommer till testtekniker för att lägga sig på en lagom nivå i det arbetet man lägger ner och för att få en bra insikt i kvaliteten. Vi har arbetat under många år med olika varianter och har valt att beskriva några av dem mer i detalj som vi också brinner lite extra för.

Tjänster

Kontakta oss för konsultation eller frågor rörande Test och QA

Har du frågor eller behöver hjälp med dina projekt inom test och QA? Tveka inte att höra av dig till oss. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Vi finns här för att hjälpa dig att ta nästa steg i din digitala utveckling.

Våra tjänster inom testteknik

Integrationstestning

Integrationstestning tillhör mittenlagret av testpyramiden, där testningen fokuserar på de delar av systemet där komponenter eller angränsande system kommunicerar med varandra.

Prestandatest

Säkerställ att du får den prestanda som behövs till dina kritiska system, till rätt kostnad. Prestandatest fokuserar på att verifiera att uppställda krav för kritiska system uppnås, och att du varken har för lite eller för mycket resurser.

Säkerhetstest

Liksom test- och kvalitetsarbetet i sin helhet vilar även säkerhetstest på riskanalysen, vilken bör vara välarbetad och uppdaterad för den tänkta tillämpningen.

Mobiltestning

Våra konsulter hjälper er att ta fram lösningar för att kvalitetssäkra, testa och automatisera testexekvering. Vi utför även testning åt er, på plats, via vårt testcenter eller i molnet.

Läs våra white papers & kompendium

Vill du fördjupa dig inom testautomatisering, DevOps eller mobiltester? Välkommen att ladda ner våra whitepapers och kompendium.