Automatiserat, robotiserat och integrerat

Vi erbjuder tekniska konsulter, projekt, produkter och helhetsåtaganden som ökar er effektivitet.

Lemontrees framgång är starkt förknippad med vår kompetens och förmåga att skapa färdiga lösningar baserade på ledande produkter från våra partners.

Vi hjälper våra kunder att nå resultat genom att förenkla det som är svårt och ta bort det som tar tid. Kontakta oss vid rådgivning om tjänster som vi kan erbjuda ert företag.

Tjänster utveckling
Utveckling

I takt med ett ökande behov har vi breddat våra kompetensområden till att även innefatta b.la kvalitetssäkring, validering, testautomatisering och projektledning inom Life Science.

DevOps

Med utveckling och drift i tätt samspel ökar din förändringstakt. Vi har verktygen för att lyckas. Våra konsulter har lång erfarenhet inom området.

Testautomatisering
Testautomatisering

Testautomatisering är en avgörande process inom mjukvarutestning som effektiviserar och förbättrar kvaliteten på mjukvaruprodukter.

Testkoncept

Lemontree bygger på unika koncept och modeller för att hantera testtekniker och utmaningar inom testområdet.

Tjänster RPA
RPA

Robotic Process Automation. Automatisera era tjänsteprocesser. Vi hjälper er att robotisera och höja effektiviteten genom digitalisering.

Egna plattformar

Lemontree har utvecklat Cory OMS, ett orderhanteringssystem baserat på innovativ grid-teknik som ger hög prestanda och tillgänglighet, minskade kostnader och hög utvecklarvänlighet.

Workshops
Konsulttjänster

Lemontree erbjuder konsulttjänster inom teknik, projektledning och effektivisering för att hjälpa företag att uppnå snabbare resultat.  Med över 20 års erfarenhet inom digitalisering, automatisering och testning, bistår vi er med vår kompetens.

Projektledning

Vi våra projektledare har lång erfarenhet av att driva små och stora projekt med hög komplexitetsnivå.

Validering & kvalificering

Vi är specialiserade på att erbjuda experthjälp inom kvalificering och validering. Vi har ett team av erfarna konsulter som har en djupgående teknisk förståelse och kunskap om regelverk och standarder inom branschen.

Digitalisering Life Science

Genom att ta tillvara på tekniska framsteg, kan företag inom Life Science-området skapa en mer effektiv verksamhet, förbättra kundupplevelsen, öka produktiviteten och minska kostnaderna. Vi hjälper er!

Technical Due Diligence

För att säkerställa affärskvaliteten vid förvärv av företag så talas det ofta om ekonomiska och legala utvärderingar och analyser inom ramen för en “Due Diligence” (DD). Inte sällan så är mjukvara en stor och tongivande komponent i det som förvärvas. Kanske t.om. syftet med hela affären.

Testtekniker
Testtekniker

Inom mjukvarutestning finns det många olika testtekniker som man kan angripa sin testning med när man kvalitetssäkrar sina applikationer. Varje teknik fokuserar på en delmängd av testningen och är en del av helheten för att bidra med att säkerställa att allt fungerar som det ska ur olika perspektiv.

Mjukvara

Lemontree erbjuder externa och interna mjukvaruprodukter

Lemontree är återförsäljare av produkter från företag som Micro Focus, UiPath, Tricentis och Gigaspaces, och erbjuder också sina egna mjukvarukoncept för automatiserad testning och kvalitetskontroll.

  • Externa produkter inkluderar Smartbear, Red Hat, MicroFocus, Tricentis, UiPath, Gigaspaces och PingCAP.
  • Interna produkter inkluderar testramverken LUQAS, LTE och ”test som tjänst”, Quality Management-verktyg, testautomatisering, automatisering med RPA (Robotics Process Automation) och testning av betallösningar.
  • Lemontrees ramverk kan anpassas efter kundernas behov eller användas direkt från hyllan för att uppnå hög kvalitet och automatiserade testningsresultat.

Dokumentation och guider

White paper och kompendium

Vill du fördjupa dig inom exempelvis testautomatisering, DevOps eller mobiltester? Välkommen att ladda ner våra whitepapers och kompendium.