Underkonsult

Bli en del av Lemontrees konsultnätverk och få tillgång till spännande uppdrag

Lemontrees konsultnätverk samlar experter inom utveckling, kravställning, testning, automatisering och Life Science. Bli en del av vårt specialistnätverk! För dig som arbetar som egenkonsult och vill skapa möjligheter till spännande uppdrag.

Vårt partnernätverk är skapat för att samla och erbjuda expertkompetens till IT-och Life Science-branschen. Genom att anmäla dig till nätverket så ger vi dig som partner möjlighet att ta del av spännande uppdrag, teknikevent och nätverksträffar för att utbyta kontakter och hitta uppdrag hos våra kunder. Partnerskapet går inledningsvis i två steg:

  1. Registrera dig som partner på denna sida. För att bli en del av nätverket så behöver du anmäla dig via partnerformuläret på denna sida. När du fyllt i detta så kommer vi därefter kontakta dig för mer ingående dialog och för att lära känna varandra.
  2. Skicka in din CV till oss. CV i wordformat skickas till partner@lemontree.se  med referens i mailet till att du vill bli partner och har registrerat dig via formuläret på denna sida. Först när registrering finns i formuläret kan vi hantera din CV.
Lemontree
Talanger

Underkonsulter sökes för att göra skillnad hos tillväxtföretag

Vi drivs av att göra skillnad. För våra kunder. För samhället. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande, inte kompetens och erfarenhet. Vi tror att bra människor gör bra saker.

Vill du bli underkonsult och därmed bidra på vår resa?

Vi kan erbjuda spännande projekt och uppdrag inom utveckling, DevOps, testautomatisering, TestOps, industriell IT, digitalisering Life Science/MedTech m.m.

  • Lemontree är ett tillväxtföretag som drivs av att göra skillnad för kunder och samhället.

  • Vi anser att bra människor gör bra saker och prioriterar personlighet, passion och samarbete framför kompetens och erfarenhet.

  • Lemontree har en stark företagskultur som bygger på värderingar och viljan att göra skillnad, och har erhållit utmärkelser som Great Place to Work.

Utmärkelser
Sveriges bästa arbetsplatser 2021
Företagskultur

Lemontree-andan: Vår kultur för att göra skillnad

På Lemontree tror vi på att skapa en arbetsplats där våra medarbetare känner sig engagerade och motiverade. För att uppnå detta fokuserar vi på att erbjuda en balans mellan arbete och fritid, där våra medarbetare kan utveckla sin kompetens och samtidigt ha roligt på jobbet. Vi tror också på att erbjuda en platt organisation där alla har möjlighet att påverka och ta ansvar för att driva företaget framåt. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi investerar kontinuerligt i deras utveckling genom utbildning och andra resurser för att säkerställa deras framgång på arbetsplatsen. Vi har vår egen Lemontree-anda. Den bygger på att bra människor gör bra saker på Lemontree och är hörnstenen i vår slogan:

Skillnaden som gör skillnaden.

Vår starka kultur är viktig och för att kunna vidareutveckla den rekryterar vi medarbetare som delar våra värderingar och vår vilja att göra skillnad.