Testautomatisering
Affärsidé

Automatisering för bättre digitala tjänster

Lemontree automatiserar processer som gör att våra kunder både kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Vi hjälper våra kunder att nå resultat genom att förenkla det som är svårt och ta bort det som tar tid. Lemontrees framgång är starkt förknippad med vår kompetens och förmåga att skapa färdiga lösningar baserade på ledande produkter från våra partners. Lemontrees kunder finns främst bland teleoperatörer, bank och finans samt försäkring i Sverige och Norge.

  • Automatiserar processer som hjälper våra kunder att öka både förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster.

  • Hjälper kunder att uppnå resultat genom att förenkla det som är svårt och ta bort det som tar tid.

  • Skapar färdiga lösningar baserade på ledande produkter från partners.

Smartbear
Tricentis
Microfocus
UiPath
Gigaspaces
PingCAP
Varumärke

Vår vilja att utmärka oss och engagera oss gör skillnaden

Vårt varumärke är viljan och förmågan att anstränga oss utöver det vanliga. Vårt snabbt ökande antal kunder och personal är beviset för att vår blandning av strategi, teknik och engagemang är skillnaden som gör skillnaden.

60+

Anställda

+100M

Omsättning 2023 (SEK)
Lemontree
Utmärkelser
Sveriges bästa arbetsplatser 2021
Värderingar

Engagemang

Vi är engagerade och tar ett personligt ansvar för både våra kunders och Lemontrees framgång. Vårt engagemang kommer från ett behov av att göra en skillnad då det ger våra insatser en större mening. Det har skapat en företagskultur som utvecklar och bekräftar oss som både företag och individer, såväl på arbetet som privat. Vårt engagemang kännetecknas av vår förmåga att värdera vad som är viktigt och snabbt vidta och slutföra de åtgärder som krävs. Vi ser och tar tillvara möjligheter och har alltid en växel till att lägga i.

Integritet

Vi håller vad vi lovar. Våra kunder och medarbetare kan alltid lita på att det vi säger blir gjort, med hög professionalism och hög standard. Vi antar gärna djärva utmaningar men ser till att leverera när ridån går upp. Vår integritet motiveras av att vi mår bra av att göra det som är rätt, med hänsyn till allas perspektiv. Vår integritet kännetecknas av rak och uppriktig kommunikation och ett prestigelöst arbete för att nå våra gemensamma mål.

Resultat

Vi förstår våra kunders verksamhet och utmaningar och motiveras av att leverera lösningar som ger resultat och gör en skillnad. Vi försäkrar oss om att vi förstår ett problem innan vi försöker lösa det och är ödmjuka inför att det inte alltid är självklart. Vi har en grundinställning att allt är möjligt och löser proaktivt hinder på vägen. Vi strävar inte efter perfekta lösningar utan efter perfekta resultat och söker löpande efter möjligheter att förenkla och förbättra. Nöjda kunder ska vi förtjäna genom enastående resultat, inte genom påtvingade beroenden.

Lemontrees milstolpar

Lemontree grundades 1999. Mycket har hänt genom åren. Milstolparna belyser viktiga händelser i Lemontrees historia. Allt från utmärkelser till affärer och nya partnerskap.

Lemontrees partners

Vår strävan är att alltid kunna erbjuda de lösningar som bäst passar kundens behov vid varje givet tillfälle. För att utöka våra kunders valmöjligheter, samt för att säkerställa att vi alltid kan erbjuda en lösning i världsklass, har vi ingått partnerskap med ledande programvaruföretag och andra framstående leverantörer av IT-tjänster.

Hör av dig till någon ur vårt fantastiska team

Vårt team är alltid redo att hjälpa till och besvara alla frågor du kan ha.

Rickard Ridderström
Rickard Ridderström

CEO

Patric Helje

COO/Sales

Ludwig Östlund
Ludwig Östlund

Konsultchef Test/QA

Jeanette Rydell Åhs

Konsultchef Life Science

Erik Scherdin

Konsultchef Development

Jenny Fredén
Jenny Fredén

Marknads- och rekryteringschef