Lemontree Morning

Rätt data kan hjälpa eller stjälpa dig i tunga affärsbeslut. Aldrig tidigare har det varit så avgörande att det data du samlar på dig, i verksamheten och i omvärlden, håller hög kvalitet.

Men att testa de stora mängder data du samlar i ditt datavaruhus, eller data warehouse, på ett effektivt och automatiserat sätt är en utmaning. Vi på Lemontree har stor erfarenhet av hur man tar sig an utmaningen.

Den 28:e januari höll vi ett seminarie, Lemontree Morning, med tema testautomatistering inom data warehouse. Vi hade fullt i lokalen, men för er som missade detta har vårt expert Magnus Nilsson även spelat in både presentation och demo så att ni kan ta del av tips och råd i efterhand:

Lemontree Morning är namnet på våra återkommande frukostseminarier. Just denna morgon var ämnet alltså testautomatisering inom data warehouse.

Lemontree Morning - med godfrukost

Självklart serverar vi en riktigt god frukost till alla besökare.

Det var stort intresse kring ämnet, hur man testar av ett data warehouse på ett smart sätt. Vår expert Magnus Nilsson inledde med att beskriva utmaningen kring de många olika datatyperna som i regel finns i ett datavaruhus.

Stort tack till alla som deltog på vårt frukostseminarie om tester inom datawarehouse.

För er som inte hade möjlighet att delta finns både en genomgång av presentationen och demo som video. Varmt välkomna till nästa Lemontree Morning!