En kontinuerlig kvalitetsprocess genom hela mjukvaruutvecklingscykeln

Continuous Quality är vårt koncept och modell där kvalitetssäkring, inte bara är en fas, utan en kontinuerlig process i hela mjukvaruutvecklingscykeln. Det hjälper oss och organisationer att säkerställa hög kvalitet på sina mjukvaruprodukter genom att kvalitetssäkra, testa, utvärdera och förbättra produkterna under hela utvecklings- och leveranskedjan från krav, utveckling och till test ut till produktion.

Effektiv kvalitetssäkring för bättre produkter och ökad produktivitet

Med Continuous Quality:

  • Integrerar vi kvalitetssäkring som en kontinuerlig process i hela mjukvaruutvecklingscykeln
  • Kan vi identifiera kvalitetsproblem och fel både tidigt och sent i utvecklingscykeln
  • Ökar produktiviteten och effektiviteten genom att minimera risken för fel och problem i produktionen
  • Ger organisationer eller teamet en överblick över kvalitetsarbetet på sina mjukvaruprodukter och möjliggör proaktiv förbättring av dessa.

Modellen hjälper till att följande:

  • Skapa en samsyn på vad kvalitetssäkring innebär från krav, utveckling, test och till produktion
  • Erbjuda en typ av granskning för olika organisationer för att skapa en nuläge och en vision för vägen framåt baserat på hur man idag jobbar med kvalitetssäkring, automatisering, mjukvaru- och produktutveckling mm. Continuous Quality Assessment (CQA).

Lemontree har erfarenhet av att använda och implementera Continuous Quality i olika organisationer, team och projekt. Vi hjälper till att implementera metoden i sin mjukvaruutvecklingsprocess och säkerställa hög kvalitet på dina produkter genom hela utvecklings- och leveranskedjan, men också att förankra kvalitetsarbetet med dina medarbetare. Vi har också fokus på att göra rätt saker för rätt situation och att göra en skillnad för dig.

Kontakta oss för konsultation eller frågor rörande Test och QA

Har du frågor eller behöver hjälp med dina projekt inom test och QA? Tveka inte att höra av dig till oss. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Vi finns här för att hjälpa dig att ta nästa steg i din digitala utveckling.