Lemontreee hjälper er att testa era mobila applikationer

Våra konsulter hjälper er att ta fram lösningar för att kvalitetssäkra, testa och automatisera testexekvering. Vi utför även testning åt er, på plats, via vårt testcenter eller i molnet.

Applikationsutveckling är en snabbt föränderlig bransch där det ställs allt högre krav på test. Nya teststrategier behöver utvecklas parallellt med mobila applikationer. Med kortare testcykler blir med tiden en stor utmaning. Även tillgången till testmiljöer är en utmaning eftersom varje mobil plattform och operativsystem är att betrakta som en egen testmiljö. Det gör att det ställs allt högre krav på en väl fungerande testorganisation som kan hantera dessa utmaningar på ett bra sätt. Med mobilitet införs dessutom ytterligare aspekter i fråga om applikationers prestanda på olika platser och i olika nätverk.

Med lösningar för mobiltestning hjälper vi våra kunder att leverera hög kvalitet tack vare hög kompetens och marknadsledande verktyg. Den explosiva utvecklingen inom mobila applikationer gör att mjukvaruindustrin står inför nya utmaningar inom mobil testning.

Våra lösningar för mobiltestning och teststrategier som omfattar inte bara mobila applikationer, utan hela applikationsplattformen inklusive back-end för att möjliggöra ”end-to-end” tester.

Vi har experter som bistår er i er kvalitetssäkring av mobila enheter och appar, men även kompletta lösningar för detta. Läs mer på vår produktsida.

Lemontrees lösningar för Mobile Test:

Vi arbetar som specialister inom testning på området, både genom tekniska verktyg, som tekniska testare eller genom att manuellt testa applikationerna enligt behov.

Kontakta oss för konsultation eller frågor inom Test och QA

Har du frågor eller behöver hjälp med dina projekt inom test och QA? Tveka inte att höra av dig till oss. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Vi finns här för att hjälpa dig att ta nästa steg i din digitala utveckling.