Red Hat OpenShift: världsledande Kubernetes-plattform

Det finns ingen molnleverantör eller lokal miljö som kan täcka alla era behov, och allt för ofta kan egna lösningar begränsa era val och anpassningsförmåga i framtiden.  För att möjliggöra förändringar i framtiden utan kostsamma ombyggnader bör er hybridlösning byggas på open source. Era verksamhets- utvecklings- och säkerhetsteam kan då bygga och hantera en sammanhållande plattform som fungerar på virtuella maskiner, privata moln och offentliga moln.

Allt visar på att framtidens IT-infrastruktur är en hybrid med lösningar som effektivt sammankopplar det egna data-centret med molnet.

Red Hat OpenShift är en världsledande Kubernetes-plattform som möjliggör en molnliknande upplevelse överallt där den används. Oavsett om det är i molnet, on-premise eller en hybrid mellan de båda så ger Red Hat OpenShift dig möjligheten att välja var du bygger, distribuerar och kör applikationer genom en konsekvent upplevelse för användaren.

Red Hat OpenShifts full-stack automated operations och self-service provisioning gör det möjligt att flytta idéer från utveckling till produktion och gör att utvecklare kan arbeta mer effektivt inom sina team.

Konsekvent över alla infrastrukturer

Red Hat OpenShift tillhandahåller en applikationsplattform för hantering av befintliga, moderniserade och molnbaserade applikationer som körs på alla moln med ett gemensamt gränssnitt över alla infrastrukturer för att ge både utvecklare och driftteam en gemensam överblick i hur applikationer paketeras, distribueras och hanteras. Detta gör att du kan köra applikationer där det är mest meningsfullt, utan att skapa olika operativa modeller på grund av host environments.

Arbeta med traditionella, moderniserade och molnbaserade applikationer

Stödjer de mest krävande arbetsteknologierna inklusive AI/ML, Java, dataanalys, databaser etc. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren utvecklare, stödjer Red Hats portfölj med utvecklarverktyg resan till molnbaserad och låter varje utvecklare börja på den nivå de befinner sig på.

Distribuera applikationer närmare dina användare och data

Få snabbare datadrivna resultat och bättre applikationsupplevelser var som helst – även på dina mest avlägsna platser – med Red Hat OpenShift och minska din operativa risk genom att shifting security left och automatisera DevSecOps, använda inbyggda policymallar för att upprätthålla bästa praxis för säkerhet och konfiguration och skydda applikationerna under körning

Se Lemontrees film om Red Hat OpenShift

Kontakta oss för konsultation eller frågor inom DevOps och utveckling

Har du frågor eller behöver hjälp med dina projekt inom DevOps och utveckling? Tveka inte att höra av dig till oss. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Vi finns här för att hjälpa dig att ta nästa steg i din digitala utveckling.