TAC – Automatiserad kvalitetssäkring som tjänst

Test Automation Center, eller TAC, är ett sätt att köpa automatiserade kvalitetssäkringstjänster från Lemontree.

Vi erbjuder ”test på kran” så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

TAC passar dig som, precis som många andra, jobbar med manuella tester idag eller har automatiserad testning som är svår att förvalta eller bibehålla kompetensen för att vidareutveckla. Kanske hinner ni inte med att köra de viktiga regressionstesterna alls, det vill säga test av den befintliga funktionaliteten.

Här finns det stora möjligheter för TAC att effektivisera dina tester väsentligt och därmed öka kvaliteten med hjälp av automatisering utan att du behöver göra stora kapitalinvesteringar eller anställa ny personal. Vi kan erbjuda test som tjänst via vårt testautomationscenter. Utöver den faktiska testningen så kan vi erbjuda rådgivning gällande svåra beslut, arkitektur, val av mjukvaror och tekniska trender i branschen.

Ladda ner kompendiet som pdf och läs:

  • Hur TAC löser de utmaningar du har i din organisation
  • Tips från vår expert på testautomatisering: Det här ska du tänka på när du inför automatiserade tester i din organisation

Läs också om våra ramverk för automatisering som gör att du effektivt kan arbeta med testning, där färdiga ramverk finns för ändamålet.

Vill du läsa fler av våra whitepapers?

Optimera dina tester med våra whitepapers om testautomatisering, DevOps och mobiltester. Ladda ner och upptäck ämnen som modellbaserad testning och business intelligence testing för att få inspiration och kunskap.

Lemontree

Öka din digitala förändring med Lemontree

Lemontree hjälper dig att öka din digitala förändringstakt. Vi erbjuder tekniska konsulter, projekt, produkter och helhetsåtaganden som ökar er effektivitet.