Månadens stjärna!

Sedan en tid tillbaka låter vi på Lemontree en medarbetare som utmärkt sig på ett positivt sätt, eller gjort någonting extra för sina kollegor, att välja en god sak som Lemontree sponsrar. Johannes, vi tycker att du varit ett föredöme som god kollega på Lemontree, så denna gång fick du välja…

”Det är verkligen en underbar plats att jobba på!”

Vilken organisation valde du?
Prostatacancerförbundet.

Hur kommer det sig att du valde den?
Jag känner ofta att män och samhället i stort inte tar manliga hälsorisker på allvar, och prostatacancer är faktiskt Sveriges vanligaste cancersjukdom och drabbar ca 10 000 män i Sverige om året. Det känns extra naturligt att välja det just i november också eftersom det globalt är en månad för att belysa just prostatacancer. Ni har säkert hört talas om no shave november, movember, eller mustaschkampen som alla jobbar med att belysa det. Det känns fint att kunna belysa det även genom företaget jag jobbar på.

Vi hoppas ju alla att Corona ebbar ut inom kort, så vad ser du mest fram emot under nästa år när pandemin förhoppningsvis minskat mycket.
Det är två saker jag saknar allra mest och hoppas få tillbaka nästa år. Det första är att kunna jobba tillsammans med mina kollegor i fysisk form igen – jag är en social person och att sitta ensam i min lilla etta är inte jättekul… Det andra är konserter! Musik är en stor passion jag har och konserter är bland det bästa jag vet. Att få se band, artister och orkestrar spela live igen är nånting jag verkligen hoppas att jag får göra snart igen.

Nu har du arbetat ett tag på Lemontree och är en uppskattad kollega, vad skulle du säga kännetecknar vår kultur?
Inkluderande, positiv och lärorik. Mina kollegor är smarta och varma människor, som alltid kan ge mig ett gott skratt eller lära mig något nytt. Det är verkligen en underbar plats att jobba på!

Vi på Lemontree vill ha fler kollegor! Vi söker just nu utvecklare, tekniska testare, testautomatiserare och andra stjärnor i branschen som vill öka utvecklingshastigheter, automatisera mer och förbättra branschen! Brinner du för teknologi och kvalitet, hör av dig!

Läs mer på https://jobb.lemontree.se/