Du har nu arbetat hos oss i över ett år. Hur har det första året varit? 

 Fantastiskt, givande och lärorikt! Jag har fördjupat mig särskilt inom frontend och DevOps-området, vilket varit inspirerande.

Kan du berätta lite om din bakgrund?  

Jag inledde min IT-karriär 1997, först som nätverksadministratör på en av Stockholms stads stadsdelsförvaltningar. Därefter spenderade jag nästan ett decennium på ett framstående telekombolag där jag fördjupade mig i SQL, projektledning och ledarskap. Efter att ha utforskat automation och RPA, påbörjade jag en resa inom fullstack webbutveckling. Detta gav mig grunden i teknologier som JavaScript, React och Node.js.

Efter detta kapitel ledde min passion för frontend-utveckling mig till Lemontree.

Det är vi glada för! Kan du berätta vad gjort sedan du började hos oss? 

På Lemontree har jag varit involverad i ett projekt för en framstående svensk matvarukedja där mitt fokus har legat på frontend och testautomatisering av deras mobilapplikationer. Förutom detta, är jag också delaktig i våra interna webbutvecklingsprojekt där vi har skapat innovativa lösningar anpassade för våra kunder. Utöver detta har jag fortsatt min utbildning, särskilt inom Red Hat och Cloud.

Vad är det mest givande med ditt arbete? 

Att samarbeta och lära tillsammans med mina kollegor! Nöjda kunder. Det är en fröjd att dyka ner i ny teknik och utforska hur den kan appliceras i våra projekt. Jag brinner för förbättringar och älskar att vara i framkant när det kommer till att hitta lösningar som effektiviserar vårt arbete.

Vad ser du fram emot inför 2024? 

Jag är spänd på att utforska ännu mer inom webbutvecklingsvärlden. Och som alltid, att fortsätta ha roligt njuta av varje arbetsdag!