Vi välkomnar Alexandra till Lemontree!

Vad kommer du göra hos oss och vad är din roll?

Tack för ett mycket härligt välkomnande! Jag har fått äran att vara en del av Lemontrees säljorganisation och kommer att arbeta med försäljning och affärsutveckling av både nya och existerande kunder inom främst Life Science, Medtech, Energi & Tillverkningsindustrin. Min viktigaste drivkraft är att alltid tillföra värde till kunder och kollegor, genom att utveckla och stärka våra kundrelationer hoppas jag kunna skapa värde och bidra till kunders utveckling och framgång samt Lemontrees fortsatta tillväxt!

Berätta lite om din tidigare erfarenhet?

 Min erfarenhet består av en kombination av IT- & ingenjörsrekrytering samt försäljning och affärsutveckling, främst inom Processindustri, tillverkning och förnybar energi. I grunden har jag ett stort intresse för människor och teknik och en utbildning inom personal, arbete och organisation.

 Vad är roligast med ditt arbetsområde?

 När man jobbar med kunder och försäljning är ingen dag den andra lik och man får lära sig nya saker varje dag, vilket passar en nyfiken person som mig! Mötet med människor och kommunikation tycker jag är absolut roligast 😊

 Vi är såklart nyfikna på dig som person! Vad är dina intressen/hobbys?

I vardagen ägnar jag mig mycket åt dans, styrketräning, yoga och meditation samt umgås med mina nära. Annars älskar jag att resa och upptäcka nya kulturer, musik och mat!

 Och slutligen, vad ser du fram emot 2023?

Att börja året med ett nytt jobb här på Lemontree är fantastiskt spännande och roligt! Jag ser fram emot ett år av utveckling, lärande, nya erfarenheter och mycket nya möten med människor.

Tack Alexandra och ännu en gång, välkommen!