Lemontree nya partnerskap med SmartBear är någonting vi är stolta över! Vi strävar alltid efter att ligga i framkant av tekniken med spännande och relevanta partnerskap. Vi är därför stolta över att presentera SmartBear som senaste tillskottet bland våra partners och att vi därmed nu för första gången kan erbjuda lokal support i Norden.

I 20 års tid har vi på Lemontree arbetat med automatisering och digitalisering i olika former, där test och kvalitet varit tongivande. Vi strävar alltid efter att leverera de effektivaste lösningarna som förbättrar, förenklar och uppnår efterfrågade effektmål hos våra kunder. Hur uppnår vi det över tid? Som en viktig del i vår strategi så väljer vi därför att arbeta med partners där vi anser att produkterna och lösningarna håller högsta klass. SmartBear är en av dessa leverantörer.

SmartBear fokuserar vi på din enda prioritet som aldrig förändras: kvalitet. De vet att det är komplicerat att leverera kvalitetsmjukvara om och om igen. Så deras verktyg är byggda för att effektivisera dina DevOps-processer samtidigt som du sömlöst arbetar med de produkter du använder – och kommer att använda. Oavsett om det är Swagger, Cucumber, ReadyAPI, TestComplete och Zephyr eller något av deras andra verktyg.

Se vår film tillsammans med SmartBear där  Patric Helje COO Lemontree och Ed Greenwood, SmartBear EMEA Channel and Alliances Manager pratar om samarbetet.