Mirovia investerar i test- och automatiseringsexperten Lemontree!

Efter en längre tids diskussion kunde Mirovia den 21 december 2020 slutföra sin investering i Lemontree Enterprise Solutions AB och stå som ny ägare.

”Entusiasm! Vi har fört dialog med Lemontree sedan en tid tillbaka och jag är glad att vi nu genomfört denna investering. Lemontree har genom, Rickard Ridderström (CEO), Patric Helje (COO) och alla duktiga kollegor, byggt upp en fantastisk personalkultur och har utvecklat ett kunderbjudande som både innefattar specialiserade tjänsteleveranser men även förmågan att agera strategisk lösningsleverantör åt sina kunder”, säger Mirovias VD Sebastian Karlsson. ”Genom denna investering stärker vi också vår närvaro i Norge, något som är viktigt för Mirovia ’going forward’”.

Entusiasmen är även stor hos Lemontree, där Rickard Ridderström säger: ”Vi är jätteglada över att ha hittat hem till en visionär framtidsblickande bolagsgrupp med stark drivkraft inom både teknologi och entreprenörskap. Detta kommer stärka vår leveransförmåga och även möjliggöra en ännu mer framåtlutad tillväxt med specialister inom effektiv utveckling och automatisering. En milstolpe i Lemontrees utveckling!” Lemontree automatiserar processer som gör att deras kunder både kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. De hjälper sina kunder att nå resultat genom att förenkla det som är svårt och ta bort det som tar tid. ”Vårt varumärke är viljan och förmågan att anstränga oss utöver det vanliga. Vårt snabbt ökande antal kunder och personal är beviset för att vår blandning av strategi, teknik och engagemang är skillnaden som gör skillnaden,” tillägger Rickard.

Vill du veta mer – kontakta:
Sebastian Karlsson, VD Mirovia, +46723156868, sebastian@mirovia.io
Rickard Ridderström, VD Lemontree Enterprise Solutions, +46768305267, rickard.ridderstrom@lemontree.se

Om Mirovia AB
Mirovia är en nordisk koncern som erbjuder mjukvarulösningar samt nischade IT-tjänster genom att investera i, och utveckla entreprenörsledda bolag. Vår tro är att skickliga entreprenörer, i en miljö med korta beslutsvägar och med de rätta verktygen skapar en långsiktig och lönsam tillväxt. Mirovias lösningar och tjänster supporterar verksamhetskritisk IT-infrastruktur och skapar därigenom ett högt värde för sina kunder. Mirovia grundades i september 2020 av serieentreprenören Saeid Esmaeilzadeh och Sebastian Karlsson. Mirovia har idag 5 medarbetare med huvudkontor i centrala Stockholm.

Om Lemontree Enterprise Solutions AB
Lemontree automatiserar processer som gör att våra kunder både kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Vi hjälper våra kunder att nå resultat genom att förenkla det som är svårt och ta bort det som tar tid. Lemontrees framgång är starkt förknippad med vår kompetens och förmåga att skapa färdiga lösningar baserade på ledande produkter från våra partners. Lemontrees kunder finns främst bland teleoperatörer, bank och finans samt försäkring i Sverige och Norge. Bolaget har sitt säte i Stockholm och har idag 40 medarbetare.