Se vår film om Lemontree Mobile Test Lab och hur vi kan underlätta för er testning av mobila enheter. Vi erbjuder testning, förvaltning och hantering av enheter lokalt på er domän eller som molntjänst. Fokusera på utvecklingen – så löser vi testningen!

Läs mer om Lemontree Mobile Test Lab här.

Har din organisation även många olika utvecklingsteam så kommer du sannolikt att ha en redundans av mobila enheter som inte används helt effektivt. Varje team måste själva bevaka marknaden om vilka enheter som används mest och vilka mjukvaruuppdateringar som kommer, alla med olika releaseintervall. Tänk om detta kunde hanteras centralt där du kan logga in och boka en riktig device via ett webbinterface, där någon redan har serverat dig de enheter som just du vill testa och som är uppdaterade och finns tillgänliga
oavsett om du sitter hemma eller på kontoret.

Lösningen kan vara Lemontree Mobile Test Lab som använder sig av Micro Focus verktyg UFT Mobile. Med hjälp av det så kan vi hjälpa dig att sätta upp ditt eget center med mobila enheter där du har din egen uppsättning på din organisations domän, samtidigt som ni kör på era enheter som ni själva äger. På så vis kan du alltid komma åt era enheter på ett och samma ställe. Förutom de möjligheter som verktyget ger så har vi på Lemontree erfarenhet om vilka förvaltningsrutiner som behövs för att hantera din uppsättning och hjälpa dig med att supporta och kontinuerligt hålla dina enheter uppdaterade.

Gå till vår partnersida och läs mer om UFT Mobile här.