Lemontree ingår partnersamarbete med Curiosity Software.

Lemontree strävar alltid efter att ligga i framkant av tekniken med spännande och relevanta partnerskap. Vi är därför stolta över att presentera Curiosity Software som senaste tillskottet bland våra partners och att de därmed äntligen finns i Sverige.

I 20 års tid har vi på Lemontree arbetat med automatisering och digitalisering i olika former, där test och kvalitet varit tongivande. Vi strävar alltid efter att leverera de effektivaste lösningarna som förbättrar, förenklar och uppnår efterfrågade effektmål hos våra kunder. Hur uppnår vi det över tid? Som en viktig del i vår strategi så väljer vi därför att arbeta med partners där vi anser att produkterna och lösningarna håller högsta klass. Curiosity Software är en av dessa leverantörer.

Curiosity tillhandahåller bl.a. verktyg inom RPA, modellbaserad testautomation och testdatahantering. Vi på Lemontree är glada att från och med april vara partner med Curiosity och representera produkterna i Sverige, Norge, Danmark och Finland!

Så här låter det när Curiosity själva presenterar sig och sina produkter i korthet:

Curiosity believe everyone should be able to benefit from the speed and quality gains of automation, offering the products and services to make this happen. Automation engineers can use VIP Robotic Process Automation (RPA) to build high-speed bots that accurately copy the repetitious processes otherwise performed by humans, while The VIP Test Modeller enables QA teams to maintain rigorously automated tests and data from flowcharts that are quick to build and easy to maintain.

Vill du veta mer? Då finns mer information på https://curiositysoftware.ie/

Eller läs mer på vår partnersida här.

Om du är intresserad av att veta mer om något av våra partnerskap så är du alltid välkommen att kontakta oss på Lemontree så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig!