Månadens stjärna heter Björn Kullenberg – bra jobbat Björn!

Varje månad utser vi på Lemontree en medarbetare som vi tycker utmärkt sig och som gjort ett extra bra job. Det kan handla om leverans hos kund, men också att man är en underbar kollega eller gjort någonting extra. När det kommer till Björn så stämmer han in på båda dessa punkter. Full av energi är han en bra kollega som engagerar sig lite extra för att kunden ska vara nöjd och kollegorna ska utvecklas!

Då alla våra citroner är viktiga för Lemontree vill vi ge dem möjlighet att bidra till något som är viktigt för dem. Månadens stjärna för därför bestämma en organisation som betyder mycket för dem och som vi skänker ett bidrag till i alla våra anställdas namn. Vi tycker det är viktigt att bidra och vill alltid göra det lilla extra.

Grattis Björn, vilken organisation valde du?
Jag valde att stötta Läkare utan Gränser

Hur kommer det sig att du valde den?
Att välja är supersvårt. Det finns massa bra välgörenhetsorganisationer som kämpar för orättvisor, forskning inom sjukdomar och bygga ett bättre samhälle. Men just nu känns det som att läget för många i världen är akut.  I Ukraina pågår ett fullskaligt krig som ingen kan ha missat men det pågår också fruktansvärda humanitära katastrofer i andra delar av världen, som Etiopien, Nigeria och Sydsudan där millioner är på flykt eller Syrien och Afghanistan där krig har raserat samhällen och våld pågår dagligen. Läkare utan gränser är en organisation som är på plats och hjälper här och nu och därför känns det rätt att ge dem extra stöd just nu.

Vad ser du fram emot under hösten 2022?
Varma höstkvällar på balkongen och med viss skräckförtjusning lidingöloppet !

Vi tycker att du är en riktig Lemontreeförebild, hur skulle du beskriva andan på företaget?
på lemontree syns man! Kollegor och chefer är intresserade av vad man gör på sina uppdrag och man får riktigt hjälp och stöd och ibland bara någon att bolla tankar med. Att detta utbyte sker naturligt beror på alla de kontaktytor man har med sina kollegor genom gemensamma frukostar, AWs, team-möten och chattkanaler. Tack vare denna kultur så lär man sig massa nytt hela tiden från sina kollegor. Vilket ger en fantastisk utveckling av sig själv,.

Hur kommer man i kontakt med Lemontre om man är intresserad av Lemontree Life Science och bli kollega med oss?

Enklast är att man skickar ett mail till Paula Diago på paula.diago@lemontree.se eller tittar på jobb.lemontree.se för lediga tjänster.