Patrik

Grattis Patrik till att vara “månadens stjärna” på Lemontree! Denna månad vill vi belysa vilket fint jobb Patrik gjort och ge honom chansen att välja vilken organisation som vi stöttar lite extra den här gången.

Vilken organisation valde du?

Jag har valt ut Clownmedicin, en ideell organisation som sprider tröst och glädje till patienter på sjukhus, vård och omsorgsboenden, barnhospice, etc

Hur kommer det sig att du valde den?

Min fru har kommit i kontakt med dem flera gånger via sitt jobb som sjuksköterska. Hon har berättat om vilket bra jobb de gör och hur engagerade de är.

Vad ser du fram emot under hösten 2020?

Hösten är lite av ett pussel för mig, jag har tre projekt som jag jobbar på att ro iland och två väldigt spännande och intressanta uppdrag som drar igång. Jag ser fram emot att få till planeringen så att det inte krockar alltför mycket.

Vi tycker att du är en riktig Lemontreeförebild, hur skulle du beskriva andan på företaget?

Jag skulle säga att vi blandar teknisk kompetens med lekfullhet. När man jobbar på Lemontree så får man vara beredd på allt ifrån kluriga frågor/svar på Slack till en Halloween-spindel som hoppar fram ur skåpet med kaffemuggar.