Lokesh är nyanställd på Lemontree och kommer in med tung erfarenhet av testing, främst inom telekom. Vi tar tillfället i akt och ställer några frågor innan han går ut i sitt första uppdrag!

Intresserad av att jobba med Lokesh? Just nu söker vi nya talanger. Läs mer här!

Hej Lokesh och varmt välkommen till Lemontree! Vad kommer du att göra hos oss och vad är din roll?

Tack! Jag kommer framför allt att jobba med att skapa och exekvera testplaner på en rad olika plattformar. Så hela vägen från planering, där olika typer av QA-metoder och tekniker kan användas, till utveckling och exekvering.

Berätta lite om din bakgrund, vad har du gjort tidigare i yrkeslivet?

Jag har ungefär sex års erfarenhet av testning inom it och är examinerad elektroingenjör med specialisering inom telekom. Jag har varit ansvarig för installation, förvaltning och hantering av nätverk där vi genomförde både manuella och automatiserade tester på olika nivåer i nätverket och med olika utrustning. Under åren har jag kommit i kontakt med en rad olika verktyg som MOSHELL, TM4LTE, Viewer, Capture, BB Filter LTNG, CCN, GIT och Aeroflex. Det handlar alltså en hel del om mobilnät.

Jag har också hunnit med att certifierat mig inom ISTQB, både den grundläggande nivån och som agil testare.

Vad intresserar dig mest för tillfället, inom ditt område?

Jag ser väldigt mycket fram emot att jobba i korsfunktionella team (Cross Functional Teams). Jag tror det kommer att hjälpa till mycket för att nå utsatta mål, med högre kvalitet och inom den planerade tiden.

Vem är Lokesh? Vad har du för hobbies och intressen?

Först och främst får jag säga att jag är en proaktivt ständigt lärande person, jag är alltid intresserad av att lära mig nytt och det har varit så ända sedan skoltiden.

Jag ser mig själv som en utmärkt kommunikatör, en lagspelare som är motiverad, ihärdig och flexibel, driven i att hitta lösningar och mottaglig för förändringar både i yrkeslivet och kulturellt. På fritiden spelar jag gärna badminton, volleyboll och innebandy. Så älskar jag att dansa! Det kan egentligen vara allt från salsa, bachata och kizomba till meringue och tango.

Återigen varmt välkommen Lokesh och tack för intervjun!

ps. Nyfiken på fler av oss som jobbar på Lemontree? Följ oss på FacebookTwitter eller LinkedIn så ser du när nästa intervju dyker upp. ds.