Grattis Josefine! Lemontree bidrar återkommande till välgörenhet som en av våra medarebetare får välja.

Vilken organisation valde du att vi ska sponsra?

Tack för utmärkelsen, organisationen som jag vill stötta är Hand In Hand Sweden.

Hur kommer det sig att du valde den?

För flera år sen lästa jag Percy Barneviks bok ”Jag vill förändra världen” som talade mycket till mig. I den beskrev han sina visioner och insatser som han gjort för hand in hand något som gjorde intryck på mig och jag har sedan dess följt organisationen.

Vi är lite intresserade av din yrkesroll, vad gör du vanligen på dagarna?

Hos den kund som jag arbetar för just nu började jag som testare i deras utvecklingsteam. Jag har sedan dess utvecklats och axlat ännu en roll som scrum master för hela utvecklingsteamet. Det gör att jag är ännu mer involverad i hur vi som team arbetar med våra utvecklingsprocesser. En vanlig dag går åt till mycket koordination och kommunikation för mig samtidigt som jag hela tiden kollar på nya sätt för hur vi i vårt team kan förbättra hur vi arbetar för att leverera bättre produkter. Sedan gör jag också en del testning av våra produkter utöver arbetet som scrum master.

Vad tycker du är roligast med denna roll?

Människorna, det finns många utmaningar men att vara en del av ett team där vi skapat en bra gemenskap underlättar arbetet. Att vara delaktig i hur vi kan utveckla vårt team för att bli bättre är något som jag också tycker är väldigt kul.

Nu har du varit anställd på Lemontree under en period, kan du beskriva vad du uppskattar mest med oss?

Det jag uppskattar mest med Lemontree är att chefer och kollegor bryr sig om en. Det finns alltid personer att bolla med och som mer än gärna hjälper till med stöd om det skulle behövas. Sedan är det alltid väldigt kul att vara på kontoret och höra vad andra gör och arbetar med, det är kul att vara en citron 🍋

Vill du också bli en citron? Läs mer på jobb.lemontree.se