Välkommen till Lemontree Amer! Vad kommer du att göra hos oss och vad är din roll?

Jag ska arbeta som konsult inom test automatisering och CI/CD.

Berätta lite om din bakgrund, vad har du gjort tidigare inom test och kvalitetssäkring?

Jag har erferenhet av att arbeta i olika roller som testare, forskare, lärare inom IT området. Jag gjorde mitt test automatisering utbildning från IT Hogskåla i Göteborg, mitt magisterexamen från BTH och jag fick ”doktorand” titel från Syddansk Universitetet Odense, Denmark. Jag har erferenhet av att integarera med kunder i U.S.A.  

Vad intresserar dig mest inom området just nu?

Jag tycker om att integarera med kunder och göra felsökning. Att bygga snygga och effektiva testlösningar är väckt intresset hos mig den senaste perioden. Att förbättra min profil med erfarenhet av att arbeta med stora kunder inom IT.

Vad tycker du är roligast inom ditt arbetsområde?

Att lära andra vad vet jag.

Vi är såklart intresserade av dig som person också. Har du några hobbies eller intressen du vill berätta om?

Jag är intressant att skapa relationer. Jag tycker om åka skidor och hårt boll cricket. Jag tittar på Turkiska och Pakistanska serier inklusive skräck filmer.

Vad ser du fram emot mest kommande året?

Jag ser fram emot att känna och läsa framsteg trender inom test automatisering verktyg.