Välkommen till Lemontree Aram! Vad kommer du att göra hos oss och vad är din roll?

Jag kommer att jobba som konsult inom lifescience gruppen främst som kvalificeringsgsingenjör.

Berätta lite om din bakgrund, vad har du gjort tidigare inom Life Science?

Jag började som valideringsingenjör och validerat temperaturkänsliga transporter av läkemdel samt kyl- och frysrum hos läkemedelsdistributörer, bygt upp kvalitetssytem och varit QA. Mina senaste 5 år har jag arbetat som kvalifieringsingejör på läkemdelsföretag i Stockholm och Uppsala under uppbyggnad av nya produktionlinje eller kapacitetsökning av befintliga linjer.

Vad intresserar dig mest inom området just nu?

Att lära mig om processautomation för att kunna se helheten i mitt arbete och beredda mina kunskaper för att kunna bli en ”kvalificeringsguru”.

Vad intresserar dig mest just nu inom området för din profession?

Utvecklingen av digitalt dokumentationshanteringssystem för att kunna gå mot ett papperslöst arbetssätt.

Vad tycker du är roligast inom ditt arbetsområde?

Det finns alltid nya utmaningar i varje projekt och något nytt som man lär sig så fort man börja tro att man har gjort allt. Man har ALLTID roligt som kvalificeringsingenjör.

Vi är såklart intresserade av dig som person också. Har du några hobbies eller intressen du vill berätta om?

På fritiden är jag gärna ute och vandrar, älskar att springa lopp och har planerat att springa Göteborgsvarvet maraton nästa år så det är snart dags att börja förbereda mig. Är jag hemma så experimenterar med att baka nya sorters minimuffinsar eller gör tvålar.

Vad ser du fram emot mest kommande året?

Lära mig mer om produktionsnära IT och RPA.