åsa

Några speciella teknologier eller verktyg du förordar?
Allt som förenklar och förbättrar. Rätt verktyg på rätt plats är verkligen det som gäller, svårt att nämna några favoriter. Jag kan se stor potential i verktyg som kan automatisera testdata och testframtagningen.

Vad tycker du är roligast inom ditt arbetsområde?
Det roligaste med kvalitetssäkring är när man kan påverka kvaliteten tidigare i processen istället för att påvisa brister på slutet. Detta har också blivit mer självklart på många håll inom utveckling. Att identifiera och effektivisera testningen med hjälp av automatisering av repetitiva uppgifter och kunna lägga mer tid av det manuella jobbet på det som inte går att automatisera är också otroligt givande.

Vad ser du fram emot mest kommande året?
Att lära känna mina nya kollegor, lära mig nya verktyg och förhoppningsvis kunna dela med mig av det jag kan.

Slutligen, berätta lite om dig själv som person.
Jag är glad, nyfiken och prestigelös. Jag kommer från Småland men har snart bott lika länge i Stockholm, har sambo och två döttrar, På fritiden blir det mest att vara med familjen och hobbys som kommer och går i perioden, mestadels åt det kreativa hållet som handarbete, pyssel och renoveringar.

Välkommen Åsa! Det ska bli jätteroligt att arbeta tillsammans framöver!

För fler lediga tjänster – om du vill bli kollega med oss: https://jobb.lemontree.se/