Välkommen David!

Vad kommer du att göra hos oss och vad är din roll?

Min roll kommer vara som teknisk konsult med inriktning mot testautomation.

Berätta lite om din bakgrund, vad har du gjort tidigare inom test och kvalitetssäkring?

Under mina 3 år i arbetslivet har jag arbetat med GUI- och API-testning, till en början var det mest manuella tester men övergick snabbt till ett större fokus på automatiserade tester. På senare tid har jag även utvecklat testramverk baserat på python och pytest.

Vad intresserar dig mest inom området just nu?

Utvecklig av testramverk tycker jag är mycket intressant, har sett hur stor skillnad ett bra testramverk kan göra i testarbetet och skulle gärna fördjupa mig mer i det.

Vi är såklart intresserade av dig som person också. Har du några hobbies eller intressen du vill berätta om?

På fritiden tycker jag om att vara ute i naturen och åker gärna på en vandringsresa när tillfälle ges. För att hålla igång spelar jag gärna padel och tar det sedan lugnt framför en bra fotbollsmatch, gärna Premier League.

Vad intresserar dig mest just nu inom området för din profession?

AI och Machine learning är alltid intressant.

Vad tycker du är roligast inom ditt arbetsområde?

Det roligaste med kvalitetssäkring och framförallt testautomation är att det är så brett och det finns alltid något nytt att lära sig, en stor drivkraft för mig i arbetet är att hela tiden utvecklas för att hjälpa kollegor och kunder.

Vad ser du fram emot mest kommande året?

Att få lära känna alla nya kollegor, bredda min kompetens och bidra med mina kunskaper.