Välkommen till Lemontree Fatima! Vad kommer du att göra hos oss och vad är din roll?

Jag kommer att arbeta som konsult inom Life Science. Jag är redo för att ta mig an nya uppdrag och det ska bli roligt att se vart jag hamnar.

Berätta lite om din bakgrund, vad har du gjort innan du började här på Lemontree?

Jag är Kemist i grund och botten. Tog min masterexamen vid Göteborgs Universitet år 2015. Sen dess har jag varit anställd som konsult på olika konsultbolag och utfört olika uppdrag inom läkemedelsbranschen med fokus på kvalitetssäkring. Mitt senaste uppdrag via Complyit AB var på Sobi som Quality Compliance Training Coordinator där jag hade hand om deras utbildningssystem och dokumenthantering.

Vad intresserar dig mest inom området just nu?

Jag är intresserad av att bredda mina kunskaper inom Life Science branschen genom att testa på olika uppdrag inom olika områden och att kunna vara med och bygga upp något från start. Det kan vara allt från projekt till process och utbildning. Att fortsätta utmana mig själv.

Vi är såklart intresserade av dig som person också. Har du några hobbies eller intressen du vill berätta om?

Jag tycker om att samla på kokböcker och testa nya recept. Jag tränar crossfit minst 3 gånger i veckan, dansar, tar långa promenader och mediterar. När jag har tid över så försöker jag läsa en bok eller rita i Adobe Illustrator.

Vad tycker du är roligast inom ditt arbetsområde?

Jag drivs av att få möjligheten att problemlösa och att ha utrymme för förbättring i varje uppdrag jag gör men framförallt att få träffa nya människor.

Vad ser du fram emot mest kommande året?

Jag ser framemot att få testa på att jobba i olika områden inom Life Science men viktigast av allt att fortsätta utvecklas i min roll och som person.