Vi hälsar vår nya medarbetare Giang Dinh välkommen till Lemontree Giang!

Vad kommer du att göra hos oss och vad är din roll?
Jag kommer att arbeta som konsult inom Life Science som är en väldigt bred bransch. Uppdragen man får kan variera vilket är väldigt kul, men det gäller att snabbt anpassa sig hos kunden då det kan skilja väldigt mycket mellan de olika Life Science bolagen även om alla jobbar efter samma regelverk.

Berätta lite om din bakgrund, vad har du gjort innan du började här på Lemontree?
Jag har alltid haft intresse för biologi, kemi och fysik vilket gjorde det naturligt för mig att välja en civilingenjörsutbildning inom bioteknik som är ett väldigt brett program.

Tidigare har jag varit hos Octapharma på QC-avdelningen där jag ansvarade över analysmetoder samt validering av beräkningsmallar. Jag har även jobbat som IT- koordinator hos Svensk Handel där jag jobbade med IT-lösningar för medarbetare.

Vad intresserar dig mest inom området just nu?
COVID-19, därför att det inte finns något mer relevant just nu.

Vi är såklart intresserade av dig som person också. Har du några hobbies eller intressen du vill berätta om?
Det räknas förmodligen inte som en hobby men jag och min sambo älskar att ”binga” serier. Annars spenderar jag min fritid med vänner och familj.

Vad tycker du är roligast inom ditt arbetsområde?
Jag är en väldigt nyfiken människa och gillar att lära mig nya saker och jobba med nya tekniker.

Vad ser du fram emot mest kommande året?
Mitt första uppdrag.

Om du vill bli en del av Lemontree kan du läsa om våra lediga tjänster här eller läsa mer om oss här.