jonas

Välkommen Jonas! Berätta lite om dig själv, vad har du gjort  innan du började på Lemontree?

Jag har precis flyttat hem till Sverige med min familj från Cambridge UK där jag har bott tillsammans med min familj  de senaste 2 ½ åren.

Bakgrunden är att min frus arbetsgivare ville att hon skulle ta ett ”international assignment” och det gav våra tre barn (20, 18, 14) möjligheten  att gå i skolan där.

Jag hade då ett uppdrag som Senior Service Manager UK på ett danskt konglomerat med kända varumärken som äger företag inom byggindustrin. Mitt uppdrag var att konsolidera serviceverksamheten från fyra olika kontor i UK till ett centralt kontor utanför Oxford. Jag arbetade även med att avveckla ett gammalt affärssystem byggt på MS Dynamics som skulle migreras in i SAP. då det gamla systemet inte mötte ”Brexit” kraven.  Innan uppdraget i UK så har jag en bakgrund +15 år inom projektledning samt Service Management på bolag/uppdrag så som AstraZeneca Samsung Electronics, Canon, Tele2 etc. Detta  har gett mig möjlighet att arbeta i områden/länder både inom EU men även i Asien och Nordamerika.

Vad blir din roll hos oss?

Jag kommer axla rollen som ”Senior Consultant” med inriktning på projektledning.

Vad tycker du är roligast inom ditt arbetsområde?

Att fortfarande lära sig nya saker varje dag vilket jag fortfarande tycker mig göra!

 Vad ser du fram emot mest kommande året?

Lära känna min nya Lemontreefamilj och bidra med min kunskap internt men också externt, men med en ödmjuk approach och glimten i ögat😊

 Slutligen, berätta lite om dig själv som person.

Född i Finland men bott +30 år i Sverige, håller på Finland i alla landskamper (SUOMI,SUOMI) gillar Hammarby i Fotboll och Man United.

Stort fan av ”heavy metal” gärna genren” doom” med band som ”Candlemass” som stora favoriter, japp gammal head bangare med hål i örat och långt hår.

När jag inte jobbar så gillar jag att utöva någon form av fysisk aktivitet för att rensa huvudet och när jag har tid så lagar jag gärna mat i köket med ett glas vin i handen och någon schysst musik i högtalarna

Välkommen Jonas! Det ska bli jätteroligt att arbeta tillsammans framöver!

För fler lediga tjänster – om du vill bli kollega med oss: https://jobb.lemontree.se/