Välkommen Kostas!
Vad kommer du att göra hos oss och vad är din roll?

Jag kommer att gå in som teknisk testare i TestOps-teamet.

Berätta lite om din bakgrund, vad har du gjort tidigare inom test?

Jag har från början jobbat med IT-support av olika slag men sadlade om och gick mot programmering. På mitt förra jobb så var jag konsult på Ericsson där jag höll på med testautomatisering inom telecom/radio. Rollen var blandad. Det ingick både förvaltning av olika testfall men också körning av diverse last-, stress- och trafiktester, samt vistelse i labbmiljö.

Vad tycker du är roligast inom ditt arbetsområde?

Jag har alltid intresserat mig för samspelet mellan teknik och människa och funnit intresse i att försöka göra tekniken mer tillgänglig och säker för användare. Det som lockar med testautomatisering är möjligheten att säkra och isolera ett beteende för att sedan bättre kunna skapa säkrare och mer förutsägbara system för användare!

Vi är såklart intresserade av dig som person också. Har du några hobbys eller intressen du vill berätta om?

Jag tycker att film är bäst på bio. Och kompishäng är sällan fel. En annan favorit är att utforska stan i jakt på den bästa pizzan, burgaren eller gelaton. Tips mottas gärna och med glädje! Inte att förglömma är mitt intresse för s.k. traditionell rakning med rakborste och säkerhetshyvel.

Vad ser du fram emot mest kommande året?

Att kunna se tillbaka och se mina spår i sanden. Att bli mer senior i min roll helt enkelt!

Återigen, varmt välkommen till oss på Lemontree!