Välkommen till Lemontree Linn! Berätta lite om din bakgrund. Vad har du gjort tidigare?

Min bakgrund är främst inom rekrytering/bemanning och det har varit stor variation av branscher och bolag genom åren. Mitt främsta fokus har varit inom försäljning och affärsutveckling där mitt mål har varit att skapa värde både för kunder och möjlighet för tillväxt internt.

Går vi längre tillbaka så pluggade jag är 4-årig teknisk gymnasieutbildning och fortsatte jobba med 3D i något år innan jag beslutade mig för att jag ville lära mig om affärer och sälj.

Vad blir din roll på Lemontree?

Jag kommer att fortsätta arbeta med försäljning och affärsutveckling för att bidra med stöttning och utveckling av samarbeten med kunder, som jag hoppas kunna generera interna möjligheter och tillväxt framåt.

Vad ser du fram mest emot?

Innan Lemontree har jag riktat in mig mot Infrastruktur och Energibranschen, men jag har alltid haft ett öga mot tech och ser framemot att lära mig mer om branschen. Jag ser även framemot att bidra med mina erfarenheter för att utvecklas tillsammans med er på Lemontree.

Om man vill nå dig för att prata spännande projekt eller uppdrag, hur gör man enklast då?

Jag använder mig mycket av linkedin, e-post eller telefonen, oavsett hur man når ut till mig kommer jag förmodligen slå en signal då jag tycker att samtal är mer effektiva.

Det är alltid roligt, med något lite mer privat för att lära känna dig. Vad brukar du göra på fritiden?

Jag tycker om att träna, resa och att umgås med mina närmsta, utöver det så har jag sedan ett år tillbaka börjat lära med segla.